Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem,nastal mě problém u jedné kytky,feminizované semeno.Je to venkovka v květináči. Mám jich 5 ale problém nastal jen u jedné,starám se o všechny stejně. Projel jsem tady snad vše ale neviděl jsem to tu. Děkuji za radu
Spíš zálivka, postřkem se dá udělat víc škody než užitku kolikrát. Teď jedu nově Cal-Max od Groteku, levná sranda a vypadá to na hodně muziky. Pokud chceš čistě Hořčík/Vápník dají se koupit tyhle složky zvlášť v growshopech
Me by spis zajimala varianta Cal-mag pro organicke pestovani, nikde se sem ho prodavat nenasel.(jen v usa)
Pro toho kdo jede organiku jsou ty chemky co prodavaji po Evrope k nicemu.
Původní příspěvek od Madical-Strains Me by spis zajimala varianta Cal-mag pro organicke pestovani, nikde se sem ho prodavat nenasel.(jen v usa)
Pro toho kdo jede organiku jsou ty chemky co prodavaji po Evrope k nicemu.
A co zahradní vápno ? To jde do hlíny kde to pak kytka cucá pokud vím, to by teoreticky mohlo fungovat a zanechat organickou kulturu ne ?
Stejně tak suprový by mohla být kokosová voda, skvělý zdroj Hořčíku i Vápníku. A to by mělo být 100% organické
Na vápník a možná i trochu hořčík by taky šli teoreticky výtažky z skořápek od vajíčka.
Tak loni jsem ten Cal-mag shanel , myslim ten organickej a psal jsem snad do vsech growshopu a tvrdili ze nic takovyho neexistuje.
Pouze jen jako chemky.
A ted uz je konecne v prodeji a maji ho i nektere growshopy ,sem ted koukal.