Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Francos lemon cheese-ghs
Special queen- rqs
Candy kush express-rqs
Gorilla glue-rqs
S rqs jako vzdy nejvetsi spokojenost..vzeslo vse jako vzdy
Candy kush- v zemi (kvalitni cernozem+nejaky ten konsky hnuj)
Ostatni v nadobach, kvalitni cernozem+nehnojeny substrat(znacku nepamatuju).... litry si tipnout netroufnu ale mista maj az az a hnojeno cannou (kterou bych nevymenil za nic)
Mam trosku problem s FLCH a sem tam GG - - cosik mi dela 'cesticky' v listech a moc nevim co stim
Preventivne sem tam strikam Leaf coat od biobizzu
Kyti na polosklenikobalkone tak se meli dobre.
Bohuzel nebyl skoro vubec cas, kvet hnojen velice nedostatkove kvuli casu a to jen canna kvet a pk 13/14 pak 3 tydny flush, dost se to projevilo na vaze no
Special queen foceno 4 dny pred sklizni..sklizeno 9.10. - 112g sucheho bez spodku
Gorilla glue- totalne nejlepsi kytka kterou jsem kdy jel, odolna, krasna, mensi vynos (ma chyba), nedalo mi to a ac skoro vubec nehulim, tak jsem proste musel zkusit a zajimave silne stavy, po haze 2.0 to byla nejlepsi vec co jsem kdy zkusil.
foceno 2 dny pred kosou... sklizeno 7.10. ....98g sucheho bez spodku