Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravicko priatelia zahradnici .. rozhodol som sa s vami aj ja podelit o svoj prvy pocin v indoore.
Skrina : stara satnikova 50x60x180 , stavebna odrazova folia
Svetlo : 2x Bridgelux® Gen 7 Vero 29 3000K CRI90 + zdroj 240W
Odtah : TT100 , 145/187 m3/h + home made pachovy filter
Pritah : pasiv diera 125 mm
Ofuk : nemam
Hnojky : Plagron alga Grow , Bloom , P-K 13/14 , Pure zym , Hesi supervit
Kvetinace : 4,5 L + Biobizz light mix
Posadka : 2x Purple Orange CBD Dinafem , 2x LOL Kannabia
herecky su uz 25 dni na 12/12
teploty cez den 27-30 , noc 23-25
vlhkost 40-60
zalievka kazdy druhy den , 3ml Bloom , 1ml P-K , 1ml enzym , vitaminy
PH 6-6,3 .. vytok max 6,7
2.LOL
3.Purple orange cbd
4.LOL
fotky iba mobilom ... pytajte sa , kritizujte , komentujte .. budem rad
nemal som v plane prezentaciu tak som ani velmi nedokumentoval , ale mam par poznamok aj fotiek zo zaciatku .. ale hned prisli velke problemy a ja som na kvetinky nemohol ani len pozerat a uz vobec nie robit im fotky .. vsetko sa ale zmenilo a ja som si vcera povedal ze sa vam tu s mojou skrinou ukazem , tak preto az teraz .. dufam ze to velmi nevadi
takze na zaciatku boli semena , ktore asi 3 dni klicili v mokrom papiery a 26.3. som sadil do hliny na vysev a mnozenie s perlitom .. 29.3. boli vsetky vonku v plnej krase a v skrini na ne svietilo cinske slniecko, o ktorom som si v tom istom case zacal citat (jasne .. neskoro ako vacsina z nas , ktory sme si taketo svetlo kupili nie ? ) a rozmyslal som co dalej .. bol som v klude lebo vsak na rast je to svetlo v cajku .. k tomu som este nemal PH meter (neskor som ho dokupil a ukazalo sa ze zalievam s PH 8,5)
herecky vyzerali krasne .. velke lopuchove listy , poschodia tesne jedno na druhom..
asi v druhom alebo tretom tyzdny rastu sa to zacalo .. listy sa stocili smerom dole a vyzeralo to ako preliatie .. to uz som mal aj PH meter a jasne ze som sa snazil zrovnat PH , tak som nevedel cim to je presne .. hned som ich presadil a ukazalo sa ze aj korene uz nemaju vela miesta .. pomohlo to lebo po celej noci boli listy pekne rovne , ale na druhy den boli znova pokrutene .. tak som sa s tym par dni trapil a bolo to cim dalej horsie a horsie az som to chcel cele vyhodit .. celu skrinu som vypol a herecky isli za okno uz len tak zo srandy .. tu sa ale herecky vschopili a stav sa im zacal rapidne zlepsovat .. PH uz som mal na 6 a aby som si bol uplne isty, tak som jednu z nich vratil do skrine a dalsiu polozil pod usporku , ostatne dve ostali za oknom .. dalsi den bola ta v skrini pod cinou znova pokrutena a ostatne v pohode ..
bol som si uz isty a nalada sa aj mne rapidne zlepsila ked mi moja milovana dovolila utratit za nove svetlo ..
.. urobil som dalsie fotecky pri polievani, tak tu su (nic moc z toho mobilu .. skusim zohnat fotak)
toto je Purple .. su trosku rozdielne , jedna z nich sa viacej tahala (prepinal som tak 10-15 cm teraz ma 42cm) do kvetu isla par dni neskor a je redsia oproti kolegyni
.. LoL od Kannabia .. sativa dominant hybrid,ktora rastie ako indica a tak aj vyzera .. tieto dve su rovnako vysoke (po prepnuti sli iba o jednu vysku .. u mna cca 12 cm) aj rovnako huste , kvet zacal na konci druheho tyzdna myslim ..
inak prepinal som 12.5 .. ked dobre pocitam tak boli 45 dni na raste a vsetky su raz stipnute a trenovane drotikom .. prepinal som aj presadzal do finalnych kvetinacov v ten isty den .. neviem ci to nebola dalsia z chyb ..
mam este fotky z mojej snahy o klony .. v bubbleri to ide celkom pekne ..
cista voda + korenak , PH a EC nepodstatne , svetlo 24/0 ..
zakorenoval som vetvicky , ktore som orezal pri prepnuti zo vsetkych styroch rastliniek .. dnes som presadil 4 najrychlejsie Purple .. boli to fakt malicke rezy .. teraz idu za okno a som velmi zvedavy ako to bude rast ..