Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skončilo sa jedno kolečko, začína druhé. Pre mňa možno najzaujímavejšie hneď od začiatku, preto som sa rozhodol s Vami opäť podeliť. Keďže mám k dispozícíí jak LEd panel aj HPS, tak nešlo odolať možnosti porovnať tieto dva zdroje svetla na jednej genetike separátne v dvoch stanoch. Leto sa blíži, teploty jak by dal. Preto nebudem mocť v tomto kole páliť rovnaké waty na obidvoch svetlách. LEd panel pôjde na plný výkon 600W, ale sodík budem musieť na menšej ploche škrtiť na 400W. Neuchladím ho v najväčších horkách. To ale neuberá na zaujímavosti tohoto pestu, preto držte palce.
Setup:LEd panel 600W by FrYnK + HB Evo 120x120, HPS Lumatek 400W + HB 100x100
Hnojky: Canna COCO (plus zopár aditív a serepetičiek len ak bude treba)
Posádka: 18ks Big Bud kvalitka. Opäť s nasadením a ochotou miestneho člena, ktorý pomohol aby som sa k rezivu dostal. Ďakujem. Klony skrátka luxus.
PS: Ako vždy som kritike, postrehom, radám otvorený. Vopred dík.
Jedes čistý kokos ? Vyzkousej příští kolo namichat s perlitem 50/50 nebo se dá koupit už namichanej 👍
Jinak všiml jsem se ze každé kolo jedes jiné hnojiva je to z nějakého důvodu nebo jen zkousis ? Já jedu už několik let jib ale už mě začínají srat deficity Ikdyz průběžně doplňuji cal mag a stejně s tím Furt bojuji u některých genetik takže taky uvažuju o canne tak jsem zvedavej klony beres Furt od Bárta ?
Původní příspěvek od ssmokyy Jedes čistý kokos ? Vyzkousej příští kolo namichat s perlitem 50/50 nebo se dá koupit už namichanej 👍
Jinak všiml jsem se ze každé kolo jedes jiné hnojiva je to z nějakého důvodu nebo jen zkousis ? Já jedu už několik let jib ale už mě začínají srat deficity Ikdyz průběžně doplňuji cal mag a stejně s tím Furt bojuji u některých genetik takže taky uvažuju o canne tak jsem zvedavej klony beres Furt od Bárta ?
Ahoj, áno kokos brikety čistý. V súčasných podmienkach (panelák) je perlit a väčšie vrecia nepohodlné. Hnojivá v každom kole skúšam nové, zatiaľ vedie b'cuzz coco. JiDB som mal len raz v hline, nesadli mi. Aditíva nepoužívam, snažím sa hnojiť vždy základnou sadou. Dokúpil som monozložky Ca, Mg keby sa náhodou vyskytli deficity pod LEd. Rezy som od Bárta dlho nemal, uvažujem nad repestom Ednika . Maj sa pekne.
Původní příspěvek od AkatronChronic Ty jsi jinej šéf lampa ještě nevychladla a už jede další mordy !! Krobe ty jsi borec ! 💪
Kiežby kámo.
Stan bol rozložený, výbava je. Iba som k nemu prihodil jeden menší nech si porovnám tie svetlá. Stačí kvetinky občas poliať keď majú substrát suchý, nič viac by som v tom nehľadal . Nech sa Ti darí.
Ahoj ....zda se mi to nebo ty pod tema HPS jsou nejaky listnatejsi? Sam jedu LED ...jsem zvedavej jak ti to dopadne a drzim palce Hele a ty nepouzivas podmisky?
Původní příspěvek od ivanski123 Ahoj ....zda se mi to nebo ty pod tema HPS jsou nejaky listnatejsi? Sam jedu LED ...jsem zvedavej jak ti to dopadne a drzim palce Hele a ty nepouzivas podmisky?
Ahoj, pod sodou sú vytiahnutejšie, väčšie a redšie oproti LEd ktoré sú nižšie, menšie a hustejšie. Podmisky som vyhádzal dávno, polievam s minimálnym výtokom a nechcem aby v tom kvetináče stáli. Pestu zdar.
Hezký řekl bych, že LED rostliny se hodně podobají rostlinám pod CFL to HPSko je tak trošku více tahá a dělá o něco užší stonky " aspoň ja bych to tak viděl " každopádně chleba se láme až na květu!! Což se blíží každým dnem takže s očekáváním sleduju!! 👌 👌👌👌
Původní příspěvek od AkatronChronic Hezký řekl bych, že LED rostliny se hodně podobají rostlinám pod CFL to HPSko je tak trošku více tahá a dělá o něco užší stonky " aspoň ja bych to tak viděl " každopádně chleba se láme až na květu!! Což se blíží každým dnem takže s očekáváním sleduju!! 👌 👌👌👌
citace:
Původní příspěvek od GrowPlace To budou rakety. Uz se tesim na vysledek
Ostatne jako vzdy
Ďakujem páni, chvála poteší ego. Nebude to síce žiadna hitparáda, hlavne že nás to baví . Hnojenie od Canny sa mi zatiaľ celkom pozdáva a tiež by bolo načase skúsiť zopár kôl jeden strain. Možno to bude práve tento, nechám sa prekvapiť.