Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.
Ty jo, to je vazne od Vas velkorysa nabidka ! Je videt , jak moc se lisite od tech "ostatnich"
Hned bych se prihlasil jako prvni a sel bych do toho po hlave kdybych nebyl nucen skoncit s indoorem.
Naposledy upravil Madical-Strains 18-04-2018 v 09:56 AM
Nabídka je to víc než zajímavá, bohužel na můj prostor i nejvýkonnější verze nedostatečná a spolu s hpskou bych to neuchladil. Jen mám takovou poznámku a to ohledně objektivity. Aby byl test k něčemu dobrej, musely by byt kytky ze stejne matky a ve stejných podmínkách a to tři různí lide nesplní. Ani jeden člověk nebude mít dva growy totožný, natož tři. Prostě moc proměnných a může se stat, ze vyberete to nejhorší osazení, protože to mel v rukách sikovnej člověk.
Ja bych mel zajem mam volne dve skrine 60x60a90x90cm rad bych odzkousel led technologie pestuju indoor 9let ps. Kdyby byla spokojenost klidne bych odkoupil panel mel bych zajem o ten do prostoru 60cm2
Původní příspěvek od Ledideal
p.madical-strains,díval jsem se na váš pěst a klobouk dolů co jste pod světlem co je určen do daleko menšího prostoru vypěstoval.Škoda,že už končíte.
Tak to me moc tesi , ze se Vam muj pest libi. to udela vzdy radost kdyz nekdo chvali
S pestem samozrejme nechci skoncit ale jsem bohuzel nucen.
A to me vazne zere. Mozna se casem prestehuju , tak pak mozna.
Trochu jsem nad tou vaší nabídkou uvažoval a vzhledem k tomu, ze mám v plánu časem na ledky přejít, mohla by toto byt dobra příležitost jak si to testnout. Potřeboval bych v případě účasti tu nejvýkonnější verzi, kdy bych po prepazeni boxu na půlku použil vas panel a na druhou 4kilo hps. Kolo kdy by byl panel prvně použít by melo startovat v puli června, ovšem jednalo by se o selekci, což by na objektivite nepřidalo a bohužel vzhledem již k rozbehle selekci to nelze oddálit. Druhe kolo by nebyl problém použít klony jednoho genu, popřípadě po domluvě s ostatníma testrama zajistit stejně řezy jako oni.
Pokud to tak netopi, tak v zimě bude problém s teplotou. Určitě + je rozložení světla a - bude teplota v boxu. COB čipy mají super teplotu, kdy v zimě i v létě to jde dobře uchladit pomocí slabšího ventase a díky ventilatorkum se teplo dobře rozloží do celého prostoru.
Škoda, že nemám prostor.
Takže po domluvě píši sem takže prostor mám k dispozici 240x330x220 normálně používám hps 600w odtah 1000m3 stojanový větrák na ofuk plus menší na podlahu genetika bude buď mix že semen, to bych upresnila a nebo budou klony...