Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jdu 70. den v kvetu, odruda flower power a rostlina pomalu odumira a nepije vodu. Je to normalni? Je cas sklidit? Nektere trichomy su jeste cire a zadne jantarove nevidim. Zacalo to priblizne v 60.dnu kvetu. Kvety sou momentalne hnede. Posledni tyden zalivam jen cistou vodou.
Nafoť kořeny až to zkosíš - myslím, že problém bude u nich. Podobně mi reagovala jedna autoflower kytka venku ,když jsem ji dal Ripen zhruba v polovině květu (ostatní už dojížděly),ale to asi nebude tvůj problém.
Ještě vyfoť z blízka řez palicí, mně to připadá spíš jako úplně zplesnivělá rostlina. Kdyby to tak bylo tak rozhodně nekouřit, jestli se máš aspoň trochu rád.