Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau fsici,
mám asi 15 den prepnuto, a zjistil jsem,že místo krásně rozjetejch Ww od Dutch passion mám zase hermouse. Už podruhé.. Před tím to byl Mazar též od DP. Vždy jen pár kvitku ale snad v každé kyti.nevim co dělám špatně,min.kola jsem problémy neměl, nebo minimální, ale vše vyšlo tak jak má a poslední kola tohle :-(
Stan 90x90x180, stín. Adjust wing.m ten nej,
Lampy: růst...Gib growth spectre MH400W
květ:..Gib Pure bloom spectrum Xtreme 400W obě v Ct
Ventilátory: uvnitř Cyclone 30cm,
odtah z Ct Vents TT150 cca 500m3/h
Aktuální stav (po přepnutí)!
...Teplota noc 20/den 22-25, vlhkost v pohodě,
pH 5.8 - 6.0 EC do 2.0 substrát plagron BatMix
hnojky od plagronu klasika AlBloom,Green sensation,Pure zym. Zalivam většinou ráno jen když je potreba,odstatou vodou, zbytečně je nekrmim (neprelivam)...kytky jsou nadherny,vzhledove jim nic nechybi,nevím si rady co dělám špatně? Je divny že je to už podruhé..
Dík za každou připomínku!
Nahod fotky , nech tu maju dotycny naco sa pozriet ci to nejsu len par semien na rastline ako bonus, vacsinou to byva nestalim ph, nestalou teplotou ale ako citam ani v jednom nemas problem perioda ti ide spravne? Nemas problemy zo svetlom? Ta odstata voda ma rovnake PH ako v mediu? Svietis v noci ci cez den? , neprenika ti tam svetlo? Nesvietis nane v noci? , to je par moznosti co to moze byt alebo to moze byt len fakt zlym genom
Ja teraz idem tiez WW od Dutch Passion a tak isto som chytil muzske organy. V mojom pripade to pripisujem viac stresujucemu treningu (mainlining) a agresivnejsej defoliacii zo zaciatku kvetu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Sorry já nevěděl že se jedná o reálný čas.
Jinak o genech DP se to už celkem dlouho všeobecně ví že to herní.asi smůla na balení.
Zkus regulary a nebudeš se nervovat
Původní příspěvek od amnesiak81 Sorry já nevěděl že se jedná o reálný čas.
Jinak o genech DP se to už celkem dlouho všeobecně ví že to herní.asi smůla na balení.
Zkus regulary a nebudeš se nervovat
Tak myslíš buď regulary,nebo změnit seedbanku?
Jsem jim leta vernej a vždycky v pohodě,do teď
Taky jsem od nich jel mazara,byl v pohodě.z 5 semen ani jeden hermáč,ale už jsou to min 4 roky.
Je to čím dál víc o byznysu.
Jak říkáš ty.bud jiná ne tak komerční banka a nebo regulary a to nej zamatkovat.
Původní příspěvek od amnesiak81 Taky jsem od nich jel mazara,byl v pohodě.z 5 semen ani jeden hermáč,ale už jsou to min 4 roky.
Je to čím dál víc o byznysu.
Jak říkáš ty.bud jiná ne tak komerční banka a nebo regulary a to nej zamatkovat.
Mazar od DP mi to udělal min. točku
Byl jsem úplně hotovej, vše šlape jak má a najednou...
Jakou vybrat banku?DP mělo u mě duveru
Záleží co preferuješ.já třeba na výnos nejedu a jdu vyloženě po chuti a účinku.predloni jsem si z cannafestu přitáhl tři věci od karma genetická(Amíci)
Jsou to vsechno og hybridy a jsem maximálně spoko.