Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnoje:
bcuzz a b hydro
hesi boost
ah enyzm
plagron phytamin
ripen
----------------------
menil jsem adresu a puvodni homemade nft ala hodinar jsem musel vyhodit. vracim se zpatky k hydru zaobstaral sjem si grotank nft 1x1m , tak se uvidi
pri nft mam vlastni vychytavky tak nemel by byt zadnej problem, uvidim jak to rychle zakoreni a jak budou kytky vypadat, jednou stipnu klasicky a prepinam ...
Ahoj Johny, možná bych zvážil ten ofuk přímo ze zhora na ty kytky, dost lidem stačí při použití LED pouze přítah a odtah pokud jsou udělaný dobře, ofuk který fuká přímo d palic má riziko že ti to nafouká plíseň přímo do palic, možná mě někdo opraví, nejsem v tomhle moc aktuální už delší dobu jedu v boxech jen čili a tam toto neřeším.
Ono je celkove lepsi mit prez to jeste folii , pac to plato od nft docela prosvita. , na ty zbytky se vyser a kup si grow cernobilou folii a prehod ji prez cely plato.
šup kostky zakrýt.. obyč bílá odrazovka.. já teda jedu dvě vrstvy, první je taková těžší guma, co to pěkně schová a neprosvítá a pak jednu odrazovku.. výhod to má víc.
-odráží to světlo zpět nahoru
-odráží to teplo a nádrž se tak nezahřívá (u tebe asi no problem co vím)
-a hlavně světlo ničí hnoje a mohla by se Ti začít tvořit řasa..
udělej z folie čtverce plácnu 13x13 cm, rostříhni to do půlky a z boku nasuň
sleduju a ať se daří přiteli
btw ještě mi vysíš pjéťo šéfe )
Původní příspěvek od cervenakarkulka Učitě zakryj alespoň ty kostky... Rád se na tom dělá takovej zelenej humus a ztoho by mohl být později potencionální problém.