Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute groweři hledal jsem nějakou vychytávku abych se nemusel tahat s těžkým substrátem do lesa nebo prostě do přírody.
Tak jsem narazil na tyhle pytle
stačí zalit jen vodou a jeto,myslím jsi že to bude hodně dobra věc
mrkněte na to
díky... to musim vyzkoušet. ta kostka vypadá taky skvěle.
citace:
Během zalévání dávejte pozor, abyste zalévali podstatně méně než obvyklé substráty, protože výrobek velice dobře udržuje vodu a vláhu, což je podstatná výhoda.
na out ideal. Jen by mě zajímalo jak moc to je/neni nahnojený.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben díky... to musim vyzkoušet. ta kostka vypadá taky skvěle.
na out ideal. Jen by mě zajímalo jak moc to je/neni nahnojený.
Vypada to na klasicky lisovany kokos ktery si muzete koupit po kostkach za par korun.
Je inertni, bez hnojiv... Ty se tam musi pridat a mozna jsou soucasti baleni..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Hnojivo je u toho
Prostě celí komplet
Rozděláš krabici nasypeš hnojivo zaliješ vodou a zasadíš
a jdeš domu máš prostě vysazeno za 159kč 50l substrátu ze vším.cena za hubičku.
hodím do krosny 5 krabic a jdu stačí mít poblíž vodu .(samozřejmě až další sezonu)
Původní příspěvek od kostakosta88 Hnojivo je u toho
Prostě celí komplet
Rozděláš krabici nasypeš hnojivo zaliješ vodou a zasadíš
a jdeš domu máš prostě vysazeno za 159kč 50l substrátu ze vším.cena za hubičku.
hodím do krosny 5 krabic a jdu stačí mít poblíž vodu .(samozřejmě až další sezonu)
Jo ta prenositelnost je vyhoda.. ale obavam se ze kokos vysycha mnohem rychleji nez klasicka hlina.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Dobrý tip. S vláčením dobrej hliny, substrátu bolo vždy kopec práce.
Ono tie kupované záhradnícke substráty sú tiež len zlisovaný kokos, rašelina + hnojivo, no s pravidelným zalievaním + trebars plagron to rastie krásne.
A radšej ťahať zo sebou krabičku nespracovaného kokosu ako v podstate už taký istý ale rozrobený substrát ktorý ma od kvalitnej zeminy teda černozeme veľmi ďaleko.
Najlepšie mi príde vlastná kombinácia použiť iba tie Kokosové bloky + pôvodna hlina + vlastné hnojiva čo poviete ? Ten 50l pytel mi príde málo na rastlinku. To hnojivo ak som správne pochopil není súčas balenia, najlepšie bude použiť od začiatku svoje hnojivo.