Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
20x Amnesia Haze ve 6l kvetinacich, medium kokos
hnojky Metrop - MR1,2 Calgreen + enzymy
voda vstup EC 0,45
Zakorenovani probehlo pod 200W 5000k po cca 10 dnech prepnuto na 400W 3000+5000.
Prvnich cca 7 dnu kvetu nechano 400W 3000+5000, pak prepnuto na 3000+1750 opet 400W.
PH micham +- 6,1-6,2
Pod HPS se to o cosi vice vytahuje, pod LED lepe vetvi i kdyz na rustu to bylo jen pod LED a stavbou vicemene stejne. Jsem zvedav jestli se to vynosove +- srovna
Zalivam jednou denne cca 0,6l teplota v boxu +-29 pri sviceni, 23 tma.
Pod ledkou to prosycha prakticky jako pod HPS, tak dostavaji stejnou zalivku i hnojeni. Ted se mi zdaly pod LEDkou svetlejsi, tak dostaly rustovou MR1, misto MR2.
EC 2,2
Uprimne, ted ct-so jsem byl na kasi z duvodu kamaradovy svatby, tak proschly fest, ale snad to nepujde znat )
kcb: Ahoj. Ja prave mel kdysi jednou kokos a zkousel jsem to rucni zalivkou. Bohuzel kytky vydrzely do cca 3. tydne kvetu a potom slus. Pak uz se to nedalo uhlidat. Seschlo mi to jednou, pak podruhy a vynos sel cely do kopru. To kolo jsem bohuzel ani nedojel, ale mel jsem spis podobne problemy jako ty, tamhle oslava a tamhle druha a uz to bylo. Od te doby bych kokos zaleval uz jen automatickou zavlahou, ale snad se pletu... drzim palce, vypada to fakt hezky zatim. Chtel jsem se jen zeptat proc jedes kokos oproti hline (asi z minula?)? V hline se ti to nezda nebo si jen chtel zase zmenu.
Automatickou zavlahu jsem nechtel z duvodu toho, ze jsem nevedel jak se to bude chovat. Panujou tady teze ze pod LED se to mene odparuje, tudiz mene pijou. U me chlastaji vlastne stejne, urcite tomu pomaha i ta HPS. U me se ted jedna hlavne o to vyzkouset si zimni kombo) at nemusim pritapet, ted uz vicemene vim co od toho cekat.
Taky jsem chtel zkusit neco, co jsem jeste nejel a co me zase zajima v letnich mesicich, bo letos bych se z aera asi poradne oprcal) i kdyz i to rucni zalevani je taky pekny omrsk))
Poznat to jde urcite, LEDka topi a ne ze ne) jen netopi tak moc jako HPS. Ted aktualne mam pri sviceni v boxu cca 28 stupnu. Kdyz dam ruku pod HPS a LED tak rozdil je fest. Ovsem taky zalezi jak tu ledku zapnes, myslim tim jake coby a jak silne. Urcite vice hreje kdyz zapnu vsechny 3000 na 400W coz je 4x100W, nebo je nejak podelim treba s 1750, ale uz nepojedou na plny vykon, s tim se da taky dost laborovat.
Ale pro muj vlhci sklep je urco dobre mit v zime nejakou tu HPS, nez treba dusit odtah.
Navic ta moje LEDka umoznuje v plne palbe plnych 600W, ale to jsem jeste nezapnul, bylo by ji treba dat vyrazne vyse s touhle optikou a zvhledem k faktu ze ted ji mam 50-60 cisel na kytkama a mam trochu prepaleny stred, coz si myslim ze dela ta 1750, tak to na plnou palbu zatim davat proste nebudu, uvidim co udelam pod tem 400W a pak se dalsi kolo podle toho zaridim. Hlavne se mi nechce ted zvedat svetlo, drzi to tam na dobre slovo, bo jsem narazil na problem, ze ten idiot co tam delal strop, udelal cast z hurdisek a do tech se moc vrtat neda, po tomhle kole to budu muset znovu dukladne ukotvit. ted uz na to kaslu, nejak to drzi ...