Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skříň vylepená alobalem ,vím že tu preferujete diamantové folie nebo vytření na bílo ale tohle je spíše pokus jestli stačí alobal .Výška 110 cm Šířka 100 cm Hloubka 35 cm
Zdary, mám jeden technickej dotaz - jak chceš uchytit objímku k tomu homemade stínítku?? Počítej s tím, že to Cfl-ko něco váží, konkrétně tohle docela dost 😉
No, konkrétně aspoň do toho stínidla bych investoval.. Stěny čert vem, ale odrazivost je hodně důležitá, zvlášť u cfl. Je dost možné že místo 90% využijete jen 50% světla
Původní příspěvek od Michaelos borecshot : Jo , dal jsem to rovnou do velkejch, ze přesazování je spoustu bordelu
Sorry jako, ale jestli ti přijde přesazování jako bordel, tak se na to s prominutím vy....
Sázet rovnou do velkýho je blbost. Blbě se ti bude zalévat, vespod květináče ti to bude blbě vysychat, atd. Postupný přesazování má smysl 😉
Jo a taky by mě zajímal konečný rozpočet, protože tím " šetřením " stejně nic neušetříš. Stínítko i s kabelem a objímkou, dokonce i předřadníkem a 100w sodou jsem tu minuty týden koupil za 500 Kč 😉
Pítr90: nemám problém dát to nejdříve do menších ale borecshot radil dát rovnou do velkejch tak teď nevim.Koupil jsem to nový ....
Alobal a stínítko zadarmo,substrát 40 kč ,hnojivo 40 kč , 5 L květináče 50 kč, kabel zadarmo , cfl 200 w s poštovnym 1200 kč , objímka e40 i spoštovnym 169 ,potom mě to stálo asi 3 hodiny jízdy na kole protože objímku e40 nikde nemaj a asi dva dny práce se skříní
Tak to jo. Mě to z hlavy vycházelo na 40 alobal, 150 objímka, 50 kabel, 100 hodina tvé práce, takže 340( cena komplet stínidla ) 😉
Jinak za mě určitě naklíčená semena do malých květináčů ( používám bílé pivní kelímky ), až kolem stěn uvidíš kořínky, tak presaď do finálních. Nezapomeň na perlit, prolehčí substrát.
Pítr