Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak allmix si myslim ze bude uplne v pohodě Jinak critical 2,0+ pojedu tenhle rok taky. Mám ho od dinafemu. A jinak mas ještě čas, dal bych to klíčit až na začátku května S těma hnojkama neporadím, at se Daří a udělaj pak nějakej topic, jsem zvědavej na to LSD aji critical abych mohl porovnat
Minulej rok jsem jel Magnum od budhy, ale totalne jsem to po****, daval jsem to pozdě do skleniku a nevím proč ale vubec mi to nerostlo. Jel jsem mninulej rok dvě kola, stím že tyhle šli až do toho druhého. První kolo všechno OK, ale tam zrovna budha nefiguroval
LSD jsem měl před léty na zahrádce (stř.Čechy) - asi nejhezčí kytka za ty léta (nádherně, pravidelně rostlá, nenáročná, silná, odolná, s výborným výnosem a kvalitou ) .....jako outdoor indica dobrá volba.
Ven dát určitě až po "zmrzlých" (polovina května), přiklopit PET-kou a hlavně dát pozor na slimáky.....
Hele zasadil jsem Pineapple už někdy myslím v březnu a měl ho doma
Zastříhával jsem jeden jako keř a druhý jako strom ...
Keř měl cca 2m (šířka) x1m (hloubka) x1,5m (výška) s cca 50ti vrcholky a sklidil jsem okolo 750-800 g dry
Strom měl cca 1,5m x 1,5m x 3m s cca 30ti vrcholky a sklidil jsem okolo 1000-1100 g dry
Takže za mě spokojenost, hlavně je odolný vůči nemocem a pěkný palice (jako indoor)
viz. foto
Jinak to s tím světlem .... AF by možná měl nějaký šok, ale moc ho to nezpomalí...
A u femek/regulár je to upřímě úplně jedno Když femku zasadíš teď, tak jí můžeš zastříhávat a ohýbat ve směs stačí, když jí dáš do konečný hlíny kde budeš sklízet cca na konci června
Hlavně femky/regulár jsou docela odolné Řekl bych, že se nemáš čeho bát ...
Pokud jsi zasadil femky už teď, tak můžeš čekat výnos 400g + /kytka...
AF by byl cca od 30g - 200g, ale 200g to je už vážně hranice u AF