Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tet to bude měsíc růstu 2krát zastipnuto metodou fim. Ty listy jsou skrouceny když se zapne světlo během sviceni se narovnaj tak nevím možná to je tím že v noci je větší vlhkost
Me to spis prijde hodne vzdusny a vytahany . Fim uz nepraktikuju , podle me je lepsi zastrih nad 3 patrem a az vyjedou spodky tak kazdou zastrihnout a rozdvojit , kytka se z toho lip vzpamatuje. Tot jen muj nazor. Ve finale mas 12 vrchu a nizkej a sirokej kerik
Pro pořádek, jedeš z klonů, že??? To by těch 35 cm odpovídalo. Co máš za model? Médium, hnojky? TO ovlivní výnos, fim ani ne, ten je spíš na chvíli zbrzdí 😉 ať to roste
No já se snažím držet kytky co nejmíň při zemi protože při přepnutí 12/12 my vdy raketově vyletí nahoru a je těžký je pak zastavit ale každej to dělá jinak
A ty po přepnutí vysadíš ledek (jako růsták)? A dáváš jen ten plagron ? Já používal general hydroponics grow-bloom a dělalo to neskutečný věci řekl bych až moc víživný hlavně ten grow teď jsem přešel komplet na atami b cuzz a zatim jsem u 15dne růstu takže nemůžu zatim moc srovnávat ...