Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj mam tu moje prvé mikro grow
je to sweet skunk od sweet seeds...Ako jedine zo 4 sa chytilo ( ak ma niekto tip na kvalitné semienka tak možte napísat)
Je to autoflower fem.
Pestujem v skrini pod 27w grow-led len tak pre radost.
Ale zdá sa mi byt neaka divná ta rastlina na fotkach som vždy videl dva take pekné lístky a ja tam mam už asi 4 ale take dokrútené...
----------
.-Vlhkost udržujem vysoku, teplotu tak 20-22 svetlo 20/4.
zla poda uz od pohladu
a predpokladam Že si nedal predklíčit, semana su pohode, najbližšie viac zdaru
prezil ti mutant akurat na neštastie, možno to Časom rozdýcha, svetlo staci 18/6
Neprelievaj to, hnojky žiadne, zdvihni trošku svetlo a ak máš ofuk nastavený priamo na rastlinu nasmeruj ho dočasne do priestoru, aj to môže spôsobiť skrútenie listov, nech sa darí, ona sa z toho dostane a vráti sa s veľkou parádou
36 den od zasadenia zatial sa mutant drží uvidime či stoho bude aspon 0,5g zasadil som dalśie dve a tie vyzerajú zdravo ak sa rozrastu založim novy thread