Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim,,,poradte mi prosim,ci je mozne rastlinam ukocirovat-regulovat ich vysku bez zastipovania FIM,lamania,scrogu atd. len pomocov osvetlenia ,ktore bude cca 2cm nad rastlinami a budem si ho posuvat nahor len o jeden cm vzdy ako to dorasie blizsie k ziarovkam? pozrite si prosim toto pod mojim nickom romy http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=77935 ,,,dakujem vsetkym za rady ,postrehy,kritiku a pripomienky
mam ich ako som už pisal v malych nadobach 1l ,,,,,,no uvidim,ked sa budu prilis tahat tak ich zastipnem,,,,Wiccini kolko si ich mal rastlin ty v tom prvom boxe pod cfl? a tu handru si mal len tak polozenu na dne boxu,alebo bola v nejakej podlozke?zo sviluskami si nemal problem,alebo pliesnou?dik
ahojte clenky a clenovia Groweru,prosim Vas vysvetlite mi co znamena efektivne vyplnit priestor?(to akoze cim viac rastlin do boxu?),,,,co znamena,ze to nepresvieti?lebo tu tomu nerozumiem,keby bola jedna rastlina v boxe tak presvieti a ked je ich viac tak uz nepresvieti?a da sa v boxe pestovat aj bez zastipu FIM,ohybania,lamania,privezovania a nechat ju rast tak ako je? dakujem
kdyz mas slaby svetlo a budes tam mit hodne kytiček tak ti to neprosviti tak je lepsi je zastipovat a vypnit prostor a mit vetsi plochu a budeš mit vic kvetu nahore na ktere se dostane lepe svetlo .
takze 3x 15w LED ziaroviek je malo na ten moj mikro box s40x s40x v60cm na 5 rastlin?a da sa regulovat ich vyska len pomocou osvetlenia? ziarovky su tak 2cm nad rastlinami a posuvam ich vyssie raz za tyzden lebo nechcem zastipovat,lamat,ohynat,len regulovat osvetlenim,,,,,da sa to?
Ahoj, takto slabé osvětlení vyžaduje více práce s rostlinkami, takže zastřihování kvůli většímu větvení a ohýbání k zaplnění celého prostoru se nevyhneš pokud má alespoň něco vyrůst. Ono by to klidně šlo i s jednou kytičkou, jen by byla delší fáze růstu abys to roztahal po celé ploše. Současně počítej, že to světlo prosvětlí jen pár centimetrů do hloubky, takže moc pater dolů nedělej. Takže hrej si jak s bonsají a světla drž co nejníže nad kytičkami.
Ale proč se rozepisuji, zkus se inspirovat zde: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39734
i když jsou to zářivky případ je velmi podobný. Já mám něco podobného se zářivkami 2x18W + 2x18W (svítí 2 nebo čtyři) a také to jde i když dnes je to jen na růst matek a klonů
mozno sa budete na mna hnevat,ale tento boxik chcem skusit bez zastipu,ohybania,chcem ho len regulovat posuvanim po centy metroch osvetlenim nahor,,sam som zvedavy co s toho bude,nehnevajte sa prosim