Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no to by možná šlo záleží co je to za řezy z jakýho Big Budu a od jaký banky pocházejí matky atd atd...ale čistě teoreticky by to mohlo být dobrý..Já osobně jedu ze semen a nikdy sem nejel z řezů a to už jedu 11 let kolem řezů Ti každý nakecá kde co nevíš jak dlouho je ta matka jetá,a jestli vůbec nejede matku z nějaký předchozí matky atd..pak výsledek a vše kolem stojí za hovno...u semen mám jistotu co si kupuju a co jedu a zhruba vím plus mínus co čekat
Taky jedu ze semen, ted poprve chci zkusit řezy, prece jen to vychazi i o 50 % levneji nez semena. Ale jak rikas je to jistota ze mas fakt tu odrudu kterou si chtel. A hlavne je vetsi vyber semen nez řezů. :-)
Do takovyho stanu dej vic, ja tam mam 24 tostlin a je to krasne zaplneny. Pokud pojedes sog tak bych jich tam dal vic. Ale uvidis sam jak se zadari , musis pocitat ze pri dvaceti rostlin na jednu centralnipalici musis sklidit aspon 20g . S big bud bys toho docilit mohl .
Jak sem tak projizdel net tak se mi zalibil Super Critical, udava se vynos 800g/m2 ja se chci priblizit aspon k 600g.vim ze je to realnej cíl. Dam jich tam 25 a uvidim, do 6,5l kvetináčů. Hnojiva pojedu Jungle a skusim i ten novej Extreme od nich. Myslis ze na sog bych mohl dat mensi kvetinace? A jet kytek jeste vic? Kolem 30 treba? :-D