Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
rozhodl sem se po delší pauze přidat další thread, sice už mám po pěstu, ale i tak se vámi v rychlosti podělím o tyto nádherný holčičky.
Rozhodl jsem se pro bíle rusko ze semena z natural seeds.
Hnojiva do kokosu jsem zvolil od Atami BcuZz (A,B, bloom stimulator, coco booster a bloombastic)
Box klasika 240x120, celkem 24 květníků, drip seskládanej ze dvou topspinů, radost pracovat.
50. den 12/12
Objevují se hnědé chloupky, začínám s final flush v kombinaci ledové vody, stonky sem nařezal nožem, rostlina by se měla dostat do mírného stresu a osypat se pryskyřicí. Ph neupravováno.
Nechávám 48 hodin světlo.
Pěkné, k topspinu .. rozděluje zálivku rovnoměrně? Nějaké problémy? Jaké jsi použil čerpadlo zálivku jsi ovládal jen časovačem a topspinem nebo jsi použil ještě nějaký kapkovač?
OndreCZ ještě není dosušeno, ale určitě to bude přes kilo.
Efendy tospin se 12ti kapilárkami zálivku rozděluje rovnoměrně jak povídáš, čerpadlo jsem použil Comet Ocean-Plus 12 V/DC, 8 A, 25 l/min, 2bary od Conrada. Je fajn, že topspiny už obsahují i filtry po rozšroubování lze krásně vyčistit, také můžeš jednoduše zaslepit kteroukoliv kapilárku pomocí štuplů.
Absolutně bez poruchovosti. Zálivku jsem neovládal časovačem, ale šlo by to, spíš sem si tím jen ulehčoval práci, pustil jsem ho na dvě minuty jednou za dva dny. Žádny kapkovač není potřeba.