Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začalo jaro a to znamená, že začíná i outdoor. Bude to můj třetí outdoor a doufám, že sklidim několik kilo trávy. zasadim asi víc než 100 semínek a protože by toho bylo najednou moc budu postupovat po etapách. Kytky samozřejmě nebudu mít na zahradě, ale rozvozim je po okolí až budou větší. Hnojit budu hnojivama od BioBizzu, který používám na indoor. Příspěvky budu přidávat každej výkend a k nim tak 3 fotky.
Tak z prvních 50 zasazených semínek vyrostlo 44, což si myslim je hodně dobrý na to ,že jsem to dal jenom do země a jednou zalil. A dneska jsem je přesadil do květináčů a příští tejden možná nějaký už půjdou na finální místo. No a zasadil jsem dalších 50.
Nech bejt, pokud má ty semínka z ozkoušeného modelu, tak proč ne.
Já jel před pár lety taky několik noname, a i když jsem nevěděl co je to za genetiku, věděl jsem jaké to má účinky a taky že to nebylo vůbec špatné
Budu sledovat, jsem zvědavej jak ti to v takovéhle míře pofrčí, protože to už asi nebude sranda to všechno uhlídat
Všech 42 kytek už je na finálních místech. Dvě skupiny po 12, dvě po 6 a dvě po 3 kytkách. Každá má okolo sebe pletivo proti okusu od srnek a zajíců, a jsou posypaný trochou pylin s vlasama proti slimákům. Z 50 semínek který jsem zasadil minulej tejden vylezlo ze země zatim jenom pár a zasadil jsem AF Mazar, kterých je nakonec 30.
Tak jsem se byl včera podívat na část kytek a zhruba čtvrtina je sežraná, ale to jsem čekal a ty co žijou, tak rostou pěkně. AF Mazary už začíná vylejzat ze země a z těch 50 semínek co jsem zasadil před 14 dni jich je jenom 10, zřejmě protože je pošlapal pes nebo některý člen rodiny. A proto jsem se rozhodl zasadit ještě 50 semínek, genetika by měla bejt skoro stejná jako u předchozích, jen jsou z roku 2014 a nejsou tak zralý jako předchozí semínka, ale něco z toho určitě vyroste.
Zase jsem se byl podívat na část kytek a většina z nich roste, skoro všechny jsem zaštíp a koupil jsem něco proti slimákům ( http://www.growshop.cz/katalog/deta...-proti-slimakum ). Z těch 10 sazenic jich přežilo 7 a z 30 semínek AF vyrostlo 18. Z těch 50 semínek co jsem zasadil minulej tejden ze země nevykouklo zatim žádný.
Dneska jsem se byl podívat na druhou část kytek a většina z nich roste. Dohromady jich je na svých místech +/-30. AF budu dávat do kukuřice za tejden nebo za dva a jedna přes tejden zmizela, takže teď jich je 17. A jak jsem sázel těch 50 semínek, tak vůbec nic nevyrostlo a vůbec nevim proč.
Včera jsem zasadil 17 Mazarů na dvě kukuřičný pole, na jednom jsou dvě skupinky, v jedný je 6 kytek a v druhý 5. A na druhym poli je jedna skupinka se šesti kytkama, ale zapomněl jsem to vyfotit.