Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docela by mě zajímalo, jakto, když je to "stálá firma" a když víte že to dělá jak to dělá (tzn. to nevíte určitě jen vy, ale i okolí) jakto, že na to borec ještě nějak víc nedojel?
Má to ale docela vychytané, policajti mu nic nemůžou a groweři jen přibývají
Upřímně si myslím, že ten co to koupí tak ještě není vnitřně rozhodnut jestli do toho chce jít. Protože tohle znamená, že první co, tak našel místo, kde ušetřit, akorát ještě neví, že na seminkách se to nevyplatí no... Na druhou stranu je mě líto člověka co to prodává, protože to musí být velký hlupák, když vydělává na tom že dělá takovouhle malou šmelinu... Achjo, že to ty lidi baví.
Původní příspěvek od stursy Takže to znamená, že i ten návod, který je tady na groweru nefunguje? tzn..nedají se udělat fem. semínka koloidním stříbrem?
Návod funguje, ale nejde o opylení.
Co takhle domluvit si osobní převzetí semínek a vzít s sebou celej jeho fanklub?
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
Návod pochopitelně funguje, ale proč mít semínka z hermáče? Není lepší mít zdravý reguláry a pak jen vykynožit samce kromě nejsilnějšího a tím opylit jednu nebo dva paličky?
Původní příspěvek od M@gic
Návod funguje, ale nejde o opylení.
Co takhle domluvit si osobní převzetí semínek a vzít s sebou celej jeho fanklub?
To by mohlo být sranda odpoledne, já bych k tomu neměl moc co dodat, nicméně bych dorazil a ubalil si na divadlo co si budeme nalhávat, jestli to opravdu dělá na hulváta tak si zaslouží akorát tlapkou přes čumák