Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Co děláte s použitou hlínou/kokosem?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Hlína Co děláte s použitou hlínou/kokosem? Příspěvek č. 1

Ahoj zdravím vás,znáte to je PODZIM :-) a v tomto období se logicky více "zamýšlím" než v jiném ročním období :-)...už pár týdnů kutím co lidi,kteří jedou hlínu indoor a pak hlavně v panelácích a bytech dělají s hlínou po pěstu..já to mám jasný pomalu měním hlínu na zahradce z puvodní právě za "vyjetou" z indooru a potom v ní jedu out (samozdřejmě to přes zimu vymrzne a přeorám to žé )...protože mi přijde škoda vyhodit to do kontejneru když si ta hlína uchová svoji vzdusnost jak bych to napsal strukturu?:-D ...tak napište svoje zkušenosti..

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Naposledy upravil Jamés 20-11-2015 v 10:41 AM

Old Post 20-11-2015 v 10:30 AM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masuro
Stálý Člen

Karma uživatele masuro - 10% PěstitelskáKarma uživatele masuro - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

kokos se dá recyklovat, doporučuje se ale max 3 kola. Pak ven a nový. Potřeba to ale hlídat , proplachovat enzymy a vodou. Dá se ale udělat pak chyba a to fatální, tj bud to hlídat nebo pryč...

Old Post 20-11-2015 v 11:34 AM
masuro je offline   Profil uživatele masuro   Find more posts by masuro   Foto galerie člena masuro   Click here to Send masuro a Private Message   Add masuro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Nojo ale mě spíš zajímá co stím až je to nepoužitelné pro in :-)..ale taky dobrá zajímavost..chtěl jsem zde udělat anketu ale nějak jsem se stím nedomluvil :-D

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 20-11-2015 v 11:38 AM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
!ZAU!
Stálý Člen

Karma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ja sem to vzdycky vyhazoval.Jsem z panelaku.Ten bordel z probiranim od korenu atd.Bych nekomu nepral Ale obcas sem ji vyuzil na pokojovky.Ale mit zahradu,hazu to tam.

Kytarovej blazen

bubble hash od !ZAU!

400w Kushurella,S.A.G.E.-sklizeno PCR

trni od pana !ZAU!

Old Post 20-11-2015 v 11:43 AM
!ZAU! je offline   Profil uživatele !ZAU!   Find more posts by !ZAU!   Foto galerie člena !ZAU!   Click here to Send !ZAU! a Private Message   Add !ZAU! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zdravim.

Taky už jsem dřív přemýšlel o takovémhle vláknu...

Takže, zem, kterou použiji na balkoně na rostliny obecně (konopí, chilly, pažitka, atd...) bývá zpravidla kavlitní z g- shopu. Odvezuji na chalupu, tam ji nějak promnu, vytahám z ní kořeny(velký) a bordel, promíchám s guanem, humusem, trošku skořápek, popela, dolomitský vápenec a drobet rašeliny (abych srovnal pH od skořápek a vápence). Pote jí nechám přes zimu ležet a na jaře ji buď: dám na záhonek, kterej je samej jíl a šutr, nebo ji použiji v lese na guirellu. A kytičkám se to líbí.

A teď ještě druhá situace. Jak jsem již zmínil, pěstuji i v lese. A jelikož je terén fakt na hovno, tak cokoliv tam dopravit je docela dřina a protože mám chalupu na návsi, tak se to blbě "pašuje". půda je stejně neůrodná a kyselá, tak pěstuji v nádobach, nebo pytlech. Když sezoná skončí, tak na podzim (zrovna minulý víkend) tam vyrazim, uklidim po sobě, vysypu hlínu a opět jí obohatim. Tentokrát jen dolomitským vápencem, guanem a cereritem. Opět to nechám přes zimu bejt na pokoji a na jaře už jen přijdu, dám popřípadě trochu hydrogelu a rovnou mužu sázet.

Takže za mě.... Určitě se dá substrát použít 2x. Po 3. bych ho ale už asi nepoužíval, jedině ve směsi s novým a to alespoň 1:1.

frek

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 20-11-2015 v 11:46 AM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Zau to ti věřím,že v bytě to musí být maras,ale dá se to zvladnout že:-D ..právě kdybych to řešil v bytě asi bych šel do hydra,to je tak nejrozumnější,žadné zbytečné kroky kolem sousedu s pytly :-)..

Freku,ja si právě myslím že to mužeš použivat do nekonečna když ji na podzim zryješ a zahnojíš,necháš přemrznout a na jaře znovu zryješ tak by to neměl byt problem si myslím já jako:-D..na ty venky by to mělo byt v pohodě a určitě lepší než nějaká jílovitá apod.zemina...

Old Post 20-11-2015 v 11:57 AM
masuro
Stálý Člen

Karma uživatele masuro - 10% PěstitelskáKarma uživatele masuro - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

já myslel třetí kolo a ven jako do popelnice :-)
donekonečna bych to nepoužíval, je to pak zasolený a škoda může být vetší než užitek. Souhlas že logisticky se toho zbavovat je dost nahovno.

Old Post 20-11-2015 v 13:03 PM
masuro je offline   Profil uživatele masuro   Find more posts by masuro   Foto galerie člena masuro   Click here to Send masuro a Private Message   Add masuro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
!ZAU!
Stálý Člen

Karma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

No jako zvladl jsem to parkrat Ale jak rikas v panelaku je asi lepsi hydro.Pestoval jsem i na balkone a zaroven i ve vnitr.A mel jsem doma tolik hliny,ze sem si mohl udelat zahradnictvi a potom to odnaseni do popelnice v igelitkach to byla teprv zabavicka.

Kytarovej blazen

bubble hash od !ZAU!

400w Kushurella,S.A.G.E.-sklizeno PCR

trni od pana !ZAU!

Old Post 20-11-2015 v 13:15 PM
!ZAU! je offline   Profil uživatele !ZAU!   Find more posts by !ZAU!   Foto galerie člena !ZAU!   Click here to Send !ZAU! a Private Message   Add !ZAU! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Myslíš,že by se ten kokos "nevyplachnul" kdyby se nechal třeba pul roku venku ?..mělo by to být v pohodě ne?..jako samozdřejmě myslím znovu použít ale na venky.jasně že ne indoor :-D

Old Post 20-11-2015 v 13:42 PM
Negative Creep
Stálý Člen

Karma uživatele Negative Creep - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Hlínu autem odvést do píče do lesa

And I'm stoned!

Old Post 20-11-2015 v 14:58 PM
Negative Creep je offline   Profil uživatele Negative Creep   Find more posts by Negative Creep   Foto galerie člena Negative Creep   Click here to Send Negative Creep a Private Message   Add Negative Creep to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masuro
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

tož hochu jestli budou takové sucha jak byli letos tak je možné cokoliv :-)

Old Post 20-11-2015 v 15:44 PM
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

ne do lesa,ke mě tady se toho vejde:-D ..i tatra by byla malo :-D

Old Post 20-11-2015 v 15:58 PM
klogg
Nový Člen

Karma uživatele klogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Jedu jen bio výživu, tak všechno na zahradu. Promíchat s kompostem a mám krásnou zem na venky.

Old Post 21-11-2015 v 15:26 PM
klogg je offline   Profil uživatele klogg   Find more posts by klogg   Foto galerie člena klogg   Click here to Send klogg a Private Message   Add klogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Ze začátku jsem to jel taky dvě kola, teď jen jedno a jelikož bydlím v RD, kde mám i kotel na tuhá paliva, tak nechám pořádně vyschnout a udělá mi pár hodin nádhernýho tepla :-)

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 22-11-2015 v 18:25 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

doxenon myslíš ten kokos?..ty jo to mě vubec nenapadlo,ale to musí strašně rychle shořet ne?to tak spíš na podpalku místo třísek :-D

Old Post 22-11-2015 v 19:25 PM
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Jamés: jo, jo, kokos vyklepnu z květníků a mám super brikety, hoří to tak rychle jak to kotli dovolíš :-D

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 23-11-2015 v 18:39 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás