Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidicky tak od 6-8.11 tady máme opět v Praze Cannafest :-D doufám že se tam jedete také podívat :-) jinak pro info - v předprodeji jsou lístky za 150 (při zakoupení 3 dostanete 1 zdarma) a na místě za 200 :-P už se těším na tu nálož vzorků a pokoukání co se děje nového :-)
tak ja bohužel letos zasobicky ztencila takze jedine co bude tak max kupovane... dalsi varka se bude teprv zasazovat jinak nejakej srazik bych klidne dala ja osobne jedu jen na sobotu
tak jiste ale jelikoz nesnasim vyzirky typu nemela bys neco, nechcem me pozvat (3x tydne) tak ani ja takovou mrchozroutstinou byt nechci radsi pekne na poctivost a kamaradskost... nekdo nabidne fajn ale zebrat je podle me potupa...
Noo takze mi to vychází na 6-ranni 7,8- nocni takze to vidim taky na sobotu.. bohuzel budu spechat dom kvuli práce Půjdu tam jak paprika jestli teda vubec dojdu
Nojo. Tak jestli tam někdo jezdí s kufrem plným trávy tak se není čemu divit. Si vezmu 5g pro vlastní potřebu a hrozí mi max. pokuta. Ale slyšel jsem že švestky vychytávali kuřáky po okolí a nakuřovali jim pokuty.