Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, už mi dokvítá můj pěknej balkonek, ale objevili se mi nějaký divný listy, zvrchu bílé tečky ( viz foto ) a ze spodu černé. Svilušky vylučuju, jelikož pavučinky nemám, a listy se tváří zdravě, neodumírají.
Please help me
Dík moc
Treba bude stacit biool a ten zmizi tusim za 24 hodin. Samo pokud bys to musel spricat chemii tak to uz nema cenu nemas dost casu aby se to odbouralo a musis to takto nechat doject.
Pokud si prvni nezjistis co mas za skudce nema cenu resit pripravek. Biool sem zminil jako moznost kterou lze i tedka v takove fazi pouzit. Zjisti si nejdrive skudce a pak muzes pokracovat.
příznaky : zvrchu listů bílé tečky, ze spodu černé potvůrky co se hejbou, listy nežloutnou, pavučinky nemám. podle všeho co sem projel na groweru to svilušky budou ale divný je že nejsou tak "agresivní" a neodumírají listy a nemají pavučinky.... nevím co to je...
Jestli to mas tyhle spiny tak na ty je biool kratkej. Zkouseno tady v praci na chilli paprickach habanero. Musel sem je nakonec ostrihat od zamorenych mist aby to aspon dojelo . Jestli sklizis tento tyden tak to zkus jen otrit nejakou hadrou a doufat ze se nejako radikalne nerozmnozi.
Původní příspěvek od toofy hlavně odhaduju že za týden sklízím ... tak mám strach to i stříkat, stane se něco když to nechám být a nebudu to řešit dyž to kytce neškodí ?
Počínající invaze svilušek Ničim to už nestříkej, když za týden sklízíš.. zbavíš se jich sklizní
Ta palice na pozadí moc zrale nevypadá
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od toofy otřu všechny listy a ty fakt napadenější rovnou stříhnu...
Taky možnost, zpomalí je to
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk