Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, při svých toulkách po internetu jsem narazila na něco co by se možná dalo nazvat budoucnost v komerčním pěstování marihuany a myslím že pohled na tento stroj může udivit i velice zkušeného pěstitele, vždyť už jen myšlenka na pěstování konopné rostlinky hlavou dolů (květináčem nahoru) mi přijde v pravdě visionářská. Tento stroj nazývaný Omega garden systém pěstuje konopí ve válci v jehož centru se nachází zdroj světla. Tímto způsobem chce výrobce maximalizovat využití světla a tvrdí že tento způsob pěstování je stejně produktivní jako 10x 400watových výbojek. Do válce je možno umístit až 168 jednotlivých rostlin a každá rostlina může být samostatně vyjmuta pouhým pootočením. Tento způsob pěstování se řadí mezi hydroponické. Rostliny jsou „krmeny“ vždy při průchodu rezervoárem umístěným ve spodní části válce. Pro zajímavost: pokud by jste si tuto věcičku chtěli koupit (nedělám reklamu, pouze informuji) zaplatíte za ni $3295 čož je zhruba 125000Kč. Můj osobní názor na tuto věciču je mírně skepticý protože jsem spíše zastánkyně tradičnějších metod ale zároveň si myslím že je zajímavé vědět jak vývoj v tomto odvětví už pokročil.
Teď několik obrázků aby jste si lépe dokázali představit jak taková rostlinka zavřená na kolotoči může růst.
První týden od přemístění do Omega garden systému+ detail.
Proč to rovnou nepěstovat v kouli . Je to jedna z mnoha vychytávek, chtěl bych vidět index výnosu. Škoda že je to pro nás "pozemšťany" cenově nepřístupné. S.L., putuje k tobě spousta karmy
myslim si že kupovat za 120 pachouchů je úplnej nesmysl.Jsme přece národ vynalézavý a nic nás nezastaví(viz. vaporizer),tak proč to nezkusit,je to jenom blbej válec se světlem veprostřed a pár dírama na květináče.
...no jasně, a na co vlastně hulit, stačí vhodnou kombinací elektromagnetického pole aktivovat příslušné synapse, nebo neuroroboticky simulovat příslušné transmitery a high je na světě.
Chudinky kytky, nechtěl bych se jako ony celej den točit na rožni, chvíli nahoře, chvíli dole.
I když na oběžnný dráze to bude fungovat sqěle!!!......
...není nad to, pěstovat pod širým nebem bez čerpadel větráků, výbojek a chemikálií a sledovat, jak si ty rostlinky umí poradit vetšinou sami.
Zrovna včera jsem byl obhlídnout svoje políčka, a připadal jsem si v tý krajině jako v ráji ;-)
týýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý jo je to fakt paráda
za pár tisícoveček by se to aji dalo ukuchtit
akorát je to poměrně náročný na prostor tagže nevím kam s tííím ??? no uvidíme