Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Vyvoněno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Anime4ever
Nový Člen

Karma uživatele Anime4ever - 28% Pěstitelská

Škůdci Vyvoněno Příspěvek č. 1

zdarec zahradníci, hledala jsem kde se dalo, pročetla všechno několikrát, globus modelů taky a nic - tak pokud bude černý puntík, smířím se s tím.
Různě řešíte zápach, smrad a podobně a já bych potřebovala opak - potřebuju poradit; chci něco, co krásně voní při pěstování. Malé zmínky jsem našla, ale podrobnosti žádné. A já, ač totální začátečník, ráda bych něco, co voní po sirupu, haribo, banánech, višních atd. Možná jsem ujetá, ale žiji se sebou 24 hodin denně už dost let a jde to. K té vůni bych ještě potřebovala znát stavy - a dík moc předem.
P. S. jede někdo vertikál coloseum? Ráda bych ...

Bůh mi odpustí - ostatně, je to jeho řemeslo

Old Post 11-07-2015 v 18:05 PM
Anime4ever je offline   Profil uživatele Anime4ever   Find more posts by Anime4ever   Foto galerie člena Anime4ever   Click here to Send Anime4ever a Private Message   Add Anime4ever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ahoj zahradnice vloni jsem měl Blueberry-Automat který mě doslova a do písmene uchvátil, tak mám i letos a rád se s Tebou podělím o zážitek.
Vůně při fázi květu je famózní sladký mix Borůvek se Sirupem a Citrus, takže žádný smrad, ale doma ti to bude vonět jako když vyrazíš do lesa na Borůvky.
Co mě také uchvátilo je stav po aplikaci.
Kouř z bongu vůbec neškrábe a máš v puse příjemné sladko..
Stav přijde pozvolna, hodinu máš pocit hřejivých vln v těle a pak jako když se spojíš s celou Planetou a celým Vesmírem, cítíš energii každé Hvězdy na kterou se podíváš a komunikuješ s Entity na druhé straně Galaxie..a to není ještě vše...
Jelikož miluji hudbu a sám jsem aktivním kytaristou, tak pak přijde fáze kdy jsem musel a to doslova hrát a nebo poslouchat hudbu a tancovat...jako by mi prsty hrály sami s naprostou dokonalostí a elánem...
na závěr přijde relax s chutí např. na milování s partnerkou..
když to shrnu..kompletně neuvěřitelná paráda..
Takže pokud chceš mít doma Borůvkovou vůni a Božský stav, vřele doporučuji Blueberry, fakt stojí za to !

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 11-07-2015 v 20:43 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

to je ale promo :-) I když nehulím, tak jsem dostal po takovém popisu chuť :-) :-)

Old Post 11-07-2015 v 20:55 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anime4ever
Nový Člen

Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od Martin666
Ahoj zahradnice vloni jsem měl Blueberry-Automat který mě doslova a do písmene uchvátil, tak mám i letos a rád se s Tebou podělím o zážitek.
Vůně při fázi květu je famózní sladký mix Borůvek se Sirupem a Citrus, takže žádný smrad, ale doma ti to bude vonět jako když vyrazíš do lesa na Borůvky.
Co mě také uchvátilo je stav po aplikaci.

Díkes, to je přesně to, co jsem hledala. A jako bonus i s obrázkem :) Tak doufám, že se rozepíše víc z vás skalních tady. Trochu mi tohle přesně chybí v globusu rostlin a uznejte, že číst kytku po kytce je vopruz ...

Old Post 12-07-2015 v 00:30 AM
Anime4ever je offline   Profil uživatele Anime4ever   Find more posts by Anime4ever   Foto galerie člena Anime4ever   Click here to Send Anime4ever a Private Message   Add Anime4ever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Re: Vyvoněno Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od Anime4ever
zdarec zahradníci, hledala jsem kde se dalo, pročetla všechno několikrát, globus modelů taky a nic - tak pokud bude černý puntík, smířím se s tím.
Různě řešíte zápach, smrad a podobně a já bych potřebovala opak - potřebuju poradit; chci něco, co krásně voní při pěstování. Malé zmínky jsem našla, ale podrobnosti žádné. A já, ač totální začátečník, ráda bych něco, co voní po sirupu, haribo, banánech, višních atd. Možná jsem ujetá, ale žiji se sebou 24 hodin denně už dost let a jde to. K té vůni bych ještě potřebovala znát stavy - a dík moc předem.
P. S. jede někdo vertikál coloseum? Ráda bych ...

tento.....http://grower.cz/forum/showthread....816#post1145816 ...."Příspěvek č. 214" odporúčam.

Old Post 12-07-2015 v 01:23 AM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Cau, krasne voni C99, pocas rastu vonala ako grep a v kvete ako ananas. Na to ze to je sativa tak kvitne rychlo, stav pozitivny ale ked das vac tak te popelka rozseka

Old Post 12-07-2015 v 08:57 AM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Neni taky spatna na vuni odruda Apple jack. Jak nazev napovida smrdi trosku po jabkach .

Kvalita predevsim!

Old Post 12-07-2015 v 10:51 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Agent Orange.. v růstu voní po pomerančích http://grower.cz/forum/showthread....930#post1143930

Critical Mass, Serious Happiness.. krásná sladce ovacná vůně

Sensi skunk.. voní po žvýkačce Pedro (esi pamatujete)

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 12-07-2015 v 12:57 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anime4ever
Nový Člen

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od skewlers 10-05-2011 v 00:11 AM
Alien Kush (Las Vegas Purple Kush x Alien Technology), ukazky smecky vyskytujicich se phenotypu alien kush 4# : visnovo-kremovo-vanilkove pheno, ke konci se z ni line vune visnovo smetanove zmrzliny od "logic" ???

Dost mě zaujalo tohle - starý příspěvek, ale zajímavý pro mě. Má někdo info kde sehnat?

Jinak Blueberry, C99, Sensi Skunk apod - konkrétní banky nebo je to v podstatě jedno? Nebo se dají sehnat i prcci?

Vy to máte jednodušší, páč tomu hovíte, ale mě dostává do obrazu dítko xDDD ( Pedro byla žvýkačka mého mládí, spolu se Sevakem )

Shrnu to - nikdy není pozdě propadnout kouzlu něčeho nového a jelikož je mi povoleno míti 3 kytí ( vysvětluji si to laicky jako 3 druhy ) tak je řádný výběr nutný 3x do roka si otestuji, která bude pro mě ta pravá vyvolená a ono to nakonec klapne.

Jop a zahradníci - pokud je to možné, doplňte své typy o stavy pls

Old Post 12-07-2015 v 14:34 PM
nikolaj 01
Stálý Člen

Karma uživatele nikolaj 01 - 31% PěstitelskáKarma uživatele nikolaj 01 - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Nerad bych to tady zazdil. Ale podle mě je strasně individualní jak stav tak vůně .. kde já cejtim limetku kámoš cejtí všechno jen ne limetku... co mě nakopne po tom druhej panikaří ...učinek taky ovlivnuje kdy to sklidíš... pokud pojedeš ze semen stejně bude každá kytka tak trochu originál.

Jako chápu tvůj záměr.. i tu touhu vybrat si přesně na míru....jen nečekej ,že až zasadíš semeno dopadne to stejně jak u někoho kdo tu kytku jel před třema rokama.

když už.. vybral bych klony u místním matkářů u nich můžes mit jistotu že to bude mit účinky i vůni jakou ti řeknou.

Za sebe mužu rict jediny. Ještě se mi nestalo ze bych koupil semena "orange" odrůdy a cejtil tam během růstu pomeranč nebo ze by pinneaple skunk voněl po ananasu ....o boruvkách, čokolade, vanilce a dalsich vůních nemluvě..

po usušení mi nejvic borůvkově voněl/chutnal Nepaselse Dragon od Ministry... nejvic pomerančově OG Kush od Dinafemu.
Během růstu mi nejvíc voněl Dinamex a Carnival ...strasně fresh.. neustále sem to vočichaval. Jako zvejkačka v rustu voní některý amnesie.. všechny tyhle modeli zvedali ze židle (nejvic Amnesie).

jinak podle vůně si můžeš vybrat tady : http://en.seedfinder.eu/cloud/smell/

Old Post 12-07-2015 v 15:55 PM
nikolaj 01 je offline   Profil uživatele nikolaj 01   Find more posts by nikolaj 01   Foto galerie člena nikolaj 01     Add nikolaj 01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

jojo jsem podobneho nazoru jako nikolaj01, nejvic zalezi na tom jak to vypestujes, kazdopadne u blueberry jsem taky nikdy boruvku necitil (ale to u zadneho modelu)...

Old Post 12-07-2015 v 16:33 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anime4ever
Nový Člen

Příspěvek č. 12

tady snad fšici umřeli nebo se přestěhovali jinam. Kdepak se čerpají informace, které tady neumim najít? Nikdo, kdo by měl coloseum aby moh´ jeden studovat? News o LED tech jsou taky značně archivní ... Přiznejte se, kdo tomu hoví a dostane mě do obrazu

Old Post 14-07-2015 v 02:37 AM
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Víš, asi málo lidí pěstuje Mary Jane kvůli vůni dozrávající kytky :-)

Edit: doplnil jsem "vůni", slovo mi předtím vypadlo :-(

Naposledy upravil Mard 16-07-2015 v 01:06 AM

Old Post 14-07-2015 v 07:54 AM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

na ledky se vyprdni nestoji to za to, mrkni do fotogalerie indoor a uvidis ze ten vynos u nikoho se ani nepriblizi 1g/w (to se povedlo snad jenom Hlavě) moje rada je sehnat kvalitni klony a dat je pod vybojku a samozrejme se o ne dobre starat... nejak nechapu tvuj dotaz, jelikoz stejne vune vysledneho koure nezavisi uplne na genetice ale na te ceste k vysledku... cim lepsi podminky jim das, tim vic od nich dostanes at uz je to vzhled/vune/chut/vynos...
jinak jestli se nekdo nudi tak tady nejaky pocteni ohledne chuti a vune a terpenech ktere obsahuji na strane 15: http://cannabis.demo-account.nl/upl...secrets/403.pdf

jinak ja osobne pouzivam od AN Bud Candy, obsahuje plno jednoduchych a lehce stravitelnych cukru a enzymu ktere maji ovlivnit vysledkou chut a vuni a jsem spokojenej jak s chuti tak s vuni, viz. http://www.advancednutrients.com/products/bud-candy/

Naposledy upravil ten_hodnej 15-07-2015 v 20:24 PM

Old Post 15-07-2015 v 20:09 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anime4ever
Nový Člen

Příspěvek č. 15

citace:
Původní příspěvek od Mard
Víš, asi málo lidí pěstuje Mary Jane kvůli vůni dozrávající kytky :-)

Edit: doplnil jsem "vůni", slovo mi předtím vypadlo :-(

konečně docvaklo Budu tedy vyjímka a skloubím příjemné s užitečným
a co se LED týče i s potřebným. Denně poctivě studuju na netu a když to jde jinde, musí to jít i pro ty moje "trifidy" Mám na to čas do podzimu, protože až se ochladí a zapne se elektrokotel, byla bych veprdeli a to se mi nelíbí. Max vyhodim nějakých 20 30 litrů, sklopím svý krásný modrý voči a uznám, že to byla krawina. Ale bez pokusů by jsme byli ještě u trakaře :P
Už mi zbývá jen najít matkáře co mi vyrobí gumídky a citrónovou amnesii a najít odpovídající panel pro trifidí haus namísto těch 2 x 600 co by tam "normálně" měly být.
zn: radám se nebráním xDDD

Old Post 16-07-2015 v 03:03 AM
ten_hodnej
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

ledky nejsou uplne kravina, jenom se u nich rozhodne neda mluvit o nejaky uspore elektriny, jelikoz se nikdy nedostanes jak jsem psal na 1g/w, takze ve vysledku reklamy vyrobcu jako napriklad crazy-leds nebo mazar leds nabizi panely s vykonem do 100w a melo by to pry nahradit 250w/400w sodik coz je samozrejme v praxi hloupost a pri cene 15 000,- za jeden panel se o zadny uspore ani na elektrine ani na porizovacich nakladech mluvit neda... sice maji delsi zivtnost nez vybojky ale za opravdu obrovskou cenu.... projed si treba tenhle tread a uvidis jak to asi v praxi vypada -http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=74223&perpage=16&pagenumber=1 - odber na ledkach 600w a vynos nedosahl ani 350g coz je opravdu hodne malo a takhle to vesmes je u vsech... nechci te od toho odrazovat jenom si myslim ze do zacatku je vhodnejsi zvolit klasiku a odjet par kol pod sodikem a pak az experimentovat s ledkama

Old Post 16-07-2015 v 09:12 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás