Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, nejsem sice zadny profik, ale u automatu todle resit nemusis, dle meho nazoru. Kdyby slo o normal, to je neco jineho, vybrat si musis sam, hodne se jede automazar, syrup taky neni spatnej, vynosove mensi nez mazar ale kvalita stoji za to.
Doporučil bych ti zkusit Blue Mammoth of Barney's Farm. Cca 70 dní, dobrá a odolná na outdoor a pěkné pálky.
As I watch the dirty politicians rant
I cultivate my clean Green plant
While they push weapons of mass destruction
I grow these plants and give instructions
On how to do it and keep it green
All the oil guys do is keep it mean
I fight these forces with seeds and leaves
I don't believe in rolling up sleeves
It's the future I work for planting these seeds
Green is something this planet sure needs
And the children, the babies, the little green shoots
They need a safe Planet as well as warm boots
I work for them, those who come after me,
so get your hands off of those buttons, you crooks
Get back to the Earth and see how she looks
All of the places that could do with some healing
I only want to manifest vibes with that feeling
As a gardener, herbalist, genetic engineer of a farm
I would Love to protect this ball of mud from harm
Kamaráde, podívaj sa do Zahradnického bazáru tu na fóre a pokiaľ sa nepletiem tak tam bol cross Automazar x RRF x Cobra..alebo tak nejak...mal som to...rastlinky boli komplet zožrané slimákmi ešte v máji..zostali asi 10cm stonky..a 0,5cm listu...hodil som to do zeme..a nechal tam..keď som sa vrátil o dva týždne už mali zase dve poschodia a luxusne dozreli....a bola to aj fajnotka..
Ahoj lidi, děkuji za příspěvky.
Tento víkend mám v plánu koupit 16 semínek automatů. Můžete mi doporučit nějaký e-shop za dobrou cenu a kvalitu? (pokud to nepůjde, možná raději tu kvalitu - tzn. radši si připlatím.)
Tak jsem se tady dočetl, že lidi mají největší zkušenosti s vyklíčením u Dutch Passion, tak koupím semena asi tam. Jen by mě zajímalo, jak píšou výnos v XL nebo v XXL.. je tam rozdil v kvalite? Nebo muzu udelat kvalitnejsi XXL nez XL a mít jeste vetsi vynos..? díky
Původní příspěvek od Kmotr007 Tak jsem se tady dočetl, že lidi mají největší zkušenosti s vyklíčením u Dutch Passion, tak koupím semena asi tam. Jen by mě zajímalo, jak píšou výnos v XL nebo v XXL.. je tam rozdil v kvalite? Nebo muzu udelat kvalitnejsi XXL nez XL a mít jeste vetsi vynos..? díky
Já myslím 1000 lidí 1000 názorů..... pokud do automatů tak by sem se nebál ani Dinafemu nebo Kannabie.
Kannabia má dokonce řadu automax.
Původní příspěvek od Kmotr007 Zdravím, zajímalo by mě, zda-li bude stačit automatum https://megazahrada.cz/a0001-agro-zahradnicky-substrat/ + na dno sterk, nebo kaminky pro odvod vody a zda-li bych mel upravovat hlinu na 6 až 6,5 pH.
diky
Hoj jedu v tom samém substrátu,automaty roste mě to cca 25 dnů, jednou sem prihnojil. Sázel sem do kýblu, jen substrát bez perlitu bez kamínků atd, moc to nezalevam 1x 3-4 dny. Doporučuji ten substrát propect v troubě kvůli breberkam. Co se týče ph nemerim, zdrojovku mám ok, pro svoji jistotu si zmer pH a EC zdrojové vody. Substrát myslím ze bude stačit můžeš namíchat perlit na dno keramzit třebas.peace.