Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárec
Chtěl sem se zeptat,mám problémy v květu.Levá strana ve skříní má paličky v pohodě,na pravé straně se paličky dělat nechtěji.Už se mi to stalo podruhé.
Rozměry skříně 1*1m.Stínidlo je přesně na prostředku,svítím tam Flower spectre XTreme GIB lighting Output 400w.Řízky 16ks Chronic 9 týdnů květ
Děkuji moc za rady
No podle toho nakresu to vypada ze se jim nedostava dobryho vzduchu. Jestli tam nejsou nejaky heatspoty ci tak. Mas je secky dojebane presne za pritahem. Asi by bylo lepsi pritah hodit smerem k ofuku a od tama ho rozfoukavat na vsechny kytky. Nevim co mas za ofuk ale jestli mas klipsnaka tak ten stoji za vyliz prdel. Je dobrej leda tak kdyz maj kytky tmu . Ja pouzivam o pasivniho pritahu otocny stolni ventilator za 400 z hornbachu. . Taky mi dve kola zpet poradili i kytky stehovat. Menim jim pozici co zalivani takova mala rosada zatim to vychazi co 3 dny.
Edit: Nakreslil sem ti jak to mam ja. takhle ma kazda kytka proste cerstvy vzduch.
Na přítah mám otvor 20*20cm.Na ofuk mam klipsnak.Přítah teda přemístím podle obrázku.Ještě ve skříni mám přimotop a termostat.
Mám truhlíky vnich rohože,to by se blbě přehazovaloMusím trošku přitápět,mám to v místnosti kde se netopí.Nebo to zkusit jinač rozmistit komponenty ve skříni.
Jeste kdyz si tam pricmaral primotop tak to by mohlo mit taky vliv. preci jen primotop bude asi generovat teplej vzduch tak jeslti to neni problem v kombinaci s tim vetranim. Ale tohle uz moc neporadim bo primotop do skrine nepotrebuju.
No pokud muzes zkus to bez toho primotopu. Ja si myslim ze za to muze horkej vzduch smichany ze spatnym vzduchem. Jinak odtah mam zaply na zhruba 400m3 na 1.2m2 a jede nonstop. Vetrak ofuk na noc vypinam az v druhe fazi kvetu nechavam ject nonstop. A medium mam kokos.