Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem s hruzou zjistil že mi začaly bejbatka kvést po 22dnech a jsou na to ještě malinké. Asi kolem 20cm v pruměru. Co prosím doporučujete zkušení groweři? Jedu teď hlínu, 600W sodik a chtěl jsem to ještě tak 6 dnu nechat běžet, ale posraly se mi nový spínací hodiny a když byla dlouhotma, holky se přeply do květu... Možná ještě dotaz, kolik mám cca udržovat výšku pod nechlazeným šestikilem? V květu chci nasadit další dělo, tedy celkem 2x600 W. Diky za rychlost...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Pokud už značně kvetou nech je každopádně na květu. Jak dlouho měli tmu a v jaké sou fázi? Pokud sou teprve v počátku květu ještě se hodně vytáhnou. Je dobrý sledovat růstovej boom kterej započíná přepnutím světelné periody. Jestli nastal, nenastal nebo už ho kytky mají za sebou. Fotka by tu ale opět pomohla.
Světlo drž v takové výšce aby si rovnoměrně osvítil celou plochu a zároveň měl u vrcholků přijatelnou teplotu. Obecně ale platí, čím víc světla (čím níž je lampa) tím je jeho využití efektivnější.
Stačil pouhý den kdy jsem nemohl sledovat a rozjely se. Nejsou až tak moc nakvetlé, proto spěchám jestli s tím nejde ještě něco udělat. Tady foto. Jinak se mi zdá ještě teď brzy nakopnout to další šestikilo, protože odtah nemohu mít až tak perfektně vychytaný, jako jsem vždy míval. Jinak ted je lampa asi 65cm
Tak to bych je nechal ještě normálně růst. Některý sou teda nakvetlé trochu víc, uvidíš co udělaj ale každopádně je na přepnutí ještě hodně brzo. Po jednom dnu tmy se přepnout do květu nemohly.
OK, toto už je stejně passé. Okolnosti jako moje 40 stupnove horečky a asi pruběžné blbnutí podělaného timeru. Je fakt, že asi před 5ti dny jsem ho tam dal, ale nevšiml jsem si ničeho....passé.
Nyní prosím na kolik mám teď nastavit svícení? NETUŠÍM, jestli když zvednu čas svícení se budou holky adaptovat zpět. Nechci toto řešit pokus/omyl. Je v tom hodně času, peněz,....však sami jistě víte.
zdravím,
přepnutí na 8h cyklus?
Jestly nemáš nějakou speciální odrůdu tak si myslím že by měly být na 12/12...
To jsi na ně svítil 2měsíce 18/6 s tim 600w? jestly jo tak čekej palbu za vyůčtování el.