Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj groweri prosím o zhodnocení mého prvního indoorku. podle mě je to hodně velká býda a rád bych přišel na to v čem jsem udelal zásadní chybu abych to do přístího kola napravil.
Vypadají trochu podvyživeně. Odsávání mi přijde slabé, není jim horko?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
jo a ještě se tak dívám na tu tvoji fotku. Ono je nejlepší mět každou rostlinu v jiné nádobě. Jo a ještě se tak blbě zeptám jestli máš udělané nějaké díry na dně na odvod vody?
Prave s tou teplotou sem mel docela problem mel sem tak pres den 30 posledni tri tejdny drzim 25 den a 17 nocn a podle me je to o dost lepsi a drenazky mam.
A tom ze mam tri kytky u sebe to me hodne stve priste dam urcite kazdou solo kolik doporucujete litrů.?
6.5L popr 11L to jsou +- idelani rozmery .Velka teplota je kvuli spatnemu odtahu. Na 600kolo bys mel mit nejaky odtahy s 400M3+ abys mel jistotu dobreho vetrani.
tam tech prusvihu muze byt daleko vic,nekvalitni genetikou pocinaje,odtahem pokracujice a rozhodne ty listy by nemeli byt v teto fazi tak zluty-kytka sice vytahuje posledni ziviny s listu ale az tak to se my nezda,kolik jsi mel EC co Ph?
ec jsem neměřil ph take ne, kupoval sem substrát s ph okolo 6 -6,5 . na další kolo chci poříít měřák alespon na ph u hlíny to ec není tolik nutne hlídat nebo jo??. lepší genetiku mám take zařizenou, silnejší ventoš je na cestě tak uvidím jak pujde druhe kolo. mám docela strach z te vody je hodně železitá pro přirovnání v rychlovarce je vetšinou sanejtr to já ji mám místo toho orezlou.... ty zlute listy sem měl skoro od začátku chvilku jsem bojoval se sviluškama ty se mi povedli zahnat ale listí žloutne dál, co sem se tu dočetl tak by to mohlo bejt nedostatek dusiku myslim a nebo by to mohlo bejt take tim že mám po třech kytkách u sebe....
cus,mas to jak rika seky nejaky moc oholeny,a ty teploty asi nebudou az tak priserny,pres leto mivam taky skoro ke 30...plochu mam stejnou jak ty,odtah mam jenom o neco malo silnejsi...ta genetika asi taky nebude zadna slava...kazdopadne podle takove fotky toho moc nepozname...peace a drzim palce at je tam aspon ta stovka...
zaklad je vedet s cim pracuji,a ty kytky jsi teda oholil luxusne v listech jsou ziviny pro vyvoj kytky az s poslednim cyklem zacinaji zloutnou a to nejdrive velke listy,dival jsi se na koreny?
Prvni chyba byla asi ta že řízky sem držel cca tři tejdny pod zářivkou se třema trubicema teple studene svetlo. druhá chyba asi byla ta že ze sem měl slabou zvlhčovačku tak vlkost byla max 60%. a další to že sem nedal každou kytku zvlášt. ale nikde sem na growru nenašel něco o kvalitě vodu jestli vadí když je voda hodně železitá. A k tomu listí, to mi začlo žloutnou tak dva tejdny po přepnutí na květ dost listu sem musel ostříhat ty co byli nejvíc žlute. hnojim bio bizzem. každou radu a ponaučení velice rád uvítám. příští kolo bych chtěl už konečně taky trušku uspět
Tak pro příště by to chtělo kytky častěji kontrolovat na škůdce aby bylo možné včas zakročit. Veškerý chyby který si vyjmenoval bych za chyby nepovažoval.
Pro růst není potřeba používat silná světla. Světlo postačí natolik výkonné aby si zamezil nežádoucímu vytahování kytek do výšky.
Vysoká vlhkost taky není nezbytná. Kytky ji určitě ocení a porostou rychleji ale taktéž porostou i bez zvlhčovačky.
A to že si dal víc kytek do jednoho kýble rovněž až tak nevadí, stačí aby měli pro kořeny dostatek místa.
Hlavní problémy bych viděl ve špatné zálivce a škůdcích. Taky plocha kterou osvicuješ není rovnoměrně a dostatečně vyplněná.
Jestli kytkám vadí voda s vysokým obsahem železa ti nepovím ale dají se poměrně levně koupit filtry které železo z vody odstraňují.
Každopádně by pro přístě nebylo na škodu pořídit ph metr a hlídat hodnotu zálivky.