Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj ludia som depresivny clovek maval som tazku uzkost ja som raz nasiel jednu odrodu ktora potlaca tieto uzkosti bolo to AK48 vypestil som si rastlinku mala ucinky ktore potlacaju uzkost . chcem sa opytat je tu niekto taky co ma tieto iste problemy a vyuziva konope ako liecbu ? pytam sa preto lebo chcem vediet este ake odrody su chcel by som skusit nieco z coho sa poriadne zasmejem smyle alebo ako to volali chalani diky
Zdravím, na Leafly.com je seznam modelů, které by ti měly s depresí pomoci. Měl by jsi spíše čadit modely venkovní, lampy by ti mohly i uškodit, viz. článek Konopsycho na stránce www.magazin-legalizace.cz.
věř mi....může se třeba zjistit že je jen nedostatek vitamínu, kterej se účastní přeměny čehosi... čehož když je nedostatek nastávaj problémy..... nebo cokoli.... to se děje běžle lidem okolo, žádná ostuda
Žádnej, co nejzdravější životní styl, sport a další pro tělo přirozené způsoby jak vyplavit endorfiny...
A pokud to trvá déle - jak už bylo řečeno: poradit se s odborníkem.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Nevhodne zvolený psychiater môže viac uškodiť než pomôcť, takže pri prípadnom výbere je dobré zisťovať jeho povesť a metódy, skôr by som volil niekoho schopného kombinovať západnú medicínu s alternatívnym (holistickým) prístupom. A pokiaľ sa neocitáš v stavoch na pokraji samovraždy, nebrať od nich žiadne drogy na predpis.
Inak z modelov najviac ukľudňujúco a ventilačne na mňa pôsobil bio pestovaný Bubblegum.
ale nie ludia vy mna nechapete ja som myslel na uzkost taka ze sa vam z niciho nic zacnu triast ruky cele telo hybe sa vam zem je vam horuco atd .. da sa ako to prezit ale to fakt neprijemny pocit .
ja uz rok a pol sa liecim a psychyater vie o tom ze fajcim mariuhanu na uzkost ako liek samozrejme beriem aj lieky na potlacenie .
ja chcem kecat o tom ci poznate niekto ine modely ktore potlacaju
mne napriklad trafka moc pomaha
chcem o tom kecat lebo viem ze toto je dalsia moznost co konope lieci
Původní příspěvek od ewe ahoj ludia som depresivny clovek maval som tazku uzkost ja som raz nasiel jednu odrodu ktora potlaca tieto uzkosti bolo to AK48 vypestil som si rastlinku mala ucinky ktore potlacaju uzkost . chcem sa opytat je tu niekto taky co ma tieto iste problemy a vyuziva konope ako liecbu ? pytam sa preto lebo chcem vediet este ake odrody su chcel by som skusit nieco z coho sa poriadne zasmejem smyle alebo ako to volali chalani diky
Původní příspěvek od ewe ale nie ludia vy mna nechapete ja som myslel na uzkost taka ze sa vam z niciho nic zacnu triast ruky cele telo hybe sa vam zem je vam horuco atd .. da sa ako to prezit ale to fakt neprijemny pocit .
ja uz rok a pol sa liecim a psychyater vie o tom ze fajcim mariuhanu na uzkost ako liek samozrejme beriem aj lieky na potlacenie .
ja chcem kecat o tom ci poznate niekto ine modely ktore potlacaju
mne napriklad trafka moc pomaha
chcem o tom kecat lebo viem ze toto je dalsia moznost co konope lieci
Mno, taky jsem měl deprese a ano, taky jsem na to hulil, taky mi to pomáhalo, po roce hulení jsem skončil v blázinci s toxickou psychózou.
Nesmíš se na tom hulení zaseknout, snaž se hulit málo, třeba jen na konci dne za odměnu, jestli tomu propadneš tak bůh s tebou ...
NO hale ja spis mam obcas deprese z travy , jako ne ze bych uvazoval , ze se zabiju a tak , ale takovy ty schyzy , kdyz ma clovek z necceho spatnej pocit da si jointa a zacne si rikat , ze to je uplne v PRde...... . Takze nvm jestli je trava na deprese dobra .Jinak hulim roky docela dost a toxickou depresi nemam , tak snad me to ani nepotka
Tyhle veci se vsechno odviji od konkretniho cloveka. Nekomu to muze od psychickych potizi ulevit a nekomu naopak a nebo taky beze zmen. Chce to jedine zkusit. A taky je potreba to brat stylem znameho rceni "vseho s mirou".
Původní příspěvek od H@nz Tyhle veci se vsechno odviji od konkretniho cloveka. Nekomu to muze od psychickych potizi ulevit a nekomu naopak a nebo taky beze zmen. Chce to jedine zkusit. A taky je potreba to brat stylem znameho rceni "vseho s mirou".
jj, nejde aplikovat urcity poznatky na kazdyho cloveka a cekat, ze budou totozny vysledky. takhle to priroda zaridila, jinak by sme byli stroje. bavite se tady o depresi a jak ji nejlip zahnat. ale, ze vam neco vadi nebo vadilo ve vasem nejblizsim okoli (strava, rodina, prace, pratele, sousedi, dum, byt,zahrada, box..) toho si nevsimate, nebo vytesnujete. a proto deprese.
je to jen pohled na vec, neberte to jako dogma nebo nevyvratitelnou teorii.
Je mi 21 let, první zkušenosti s jointy jsem měl asi ve 14ti letech. Odjakživ jsem hulil konopí pěstované venku, ale poslední 3 roky hulím spíše indoor.
Konkrétně poslední rok, co jsem se dal na indoor a hulím svoje, mne občas přepadnou nepříjemné pocity po jointu. Nestává se to pravidelně, ale třeba každý pátý zhul a vždy jen prvních 20-30 minut, pak přijde uvolnění a vše je ok
1. pocit, že se mi špatně dýchá a jakobych musel dýchat mechanicky (myslí ovlivňovat nádech a výdech)
2. Tlak v celé horní části těla
3. šílený tlukot srdce
Vůbec nejhorší stav v životě jsem měl po Jacku Herreru. Hodinu jsem chodil po baráku, oplachoval jsem se studenou vodou, aby to peklo přešlo
Chtěl bych shrnout jak na mě jaké modely působily. Všechny jsem si vypěstoval sám, pokaždé genetika od Hlavy.
Apollo 11 - hodně silný, oblbovací stav, podobné jako po několika panácích kořalky (špatné vyjadřování a nohama jsem nemohl pevně stát na zemi)
Ak-47 - pro mne velmi energické high, příjemné. Pouze děsný tlukot srdce, jinak super.
Northern Lights - brutální sedativní účinky, těžké a bolavé oči, ochromení těla
Chronic - bez problému, jen trochu podobný Northern lights, únava a brzký spánek
Ed Rosenthal Super Bud -
Tak tuhle genetiku jsem si nechal nakonec, protože to je můj nejoblíbenější model, na který se pokaždé těším, jako na žádný jiný. Po tomto hulení jsem schopen se s přáteli bavit dlouhé hodiny. Naposledy jsem byl před týdnem s kamarádem v parku, 4 hodiny jsme jen povídali a povídali. Výborný tok myšlenek, nabuzení a přitom tolik silné zhulení. Ještě jsem nenarazil na pohodovější model
Jsem jediný takové máslo nebo máte někdo občas podobné stavy, které jsem zmínil nahoře? Problémy s dýcháním jsou fakt nejhorší