Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, tak sem se nemohl dočkat a začal sem s první indoorem, zezačátku jen s tím, co dům dal, takže sem si z překlišek udělal skříň (40x80x100). Do ní sem dal na odtah starej ventilátor co sem doma našel, nicméne odtah cca 200m3, což není vubec špatný na tak malou skříň. Přítah mám pasivní. Uvnitř diamantová folie, na kterou peče 300W CFL od Plug & Grow. Ofuk zajišťujou dva 12cm PC ventilátory.
Měl sem jen dva klony, z toho mi jeden umřel, takže sem měl v planu to nepřepínat hned, ale nechat to trochu rozrůst, aby se mi zaplnil prostor.
Tady už je jen jeden klon, měl sem zprve problém s teplotou, venku byly pařáky jako prase a já to mám v dilně která není nijak zvlašt zaizolovaná, takže je tam cca stejná teplota vzduchu jako venku. A když je venku 30°C, těžko to pod lampou udržíte aspon na tech 30 :-D