Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim. Rozmyslam nad tym, ze aky je nalepsi zapalovac na bongo. Na jointa je to jedno, ale na bongo ("vodní dýmka") je podla mna nalepsi tryskovy. Co vy na to ludia?
Btw, ak uz tu toto bolo rozoberane, tak sorry. thx
Húlení je dneska v móde, hlavne pro ty, z ciziny...
jojo, k bongu to chce neco "tryskovyho", ja sam pouzivam sice dva zapiky, ale zadny z nich nema regulaci sily plamene, ktery tak neni zrovna nejsilnejsi, takze s tim byvaji problemy - zrovna vcera, jsem se snazil za mirnyho vetru odpalit speqa v bongu (moje klasika - ubalim speqa a jeste vlozim do bonga), ale slo to dost tezko, prestoze mi s druhym zapikem asistovala kamoska, ktery jsem tak malem upalil ofinu .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
No u nas tryska stoji 205sk a to byvam v Bratislave. Len ludia: ked to s tym palite, tak nedavajte ten "tryskovy plamen" uplne k trave v bongu, pretoze vam spali THC. Dajte to tochu dalej od toho a to je OK. Pretoze trysky maju 500 c° teplotu.
Húlení je dneska v móde, hlavne pro ty, z ciziny...
a je to tady......kurakuv problem.....newzpomenu si na adresu firmy,kde sem ho koupil ja........ten snad wydrzi wsechno.........ale staci normalni....bohate......zatal.Mias alias Kashe
no já na brčka (a cíga ) používám jedinně zippo.
No a na bong sou njlepší sirky. Jednak je to o něco přírodnější než zapalovač (hlavně dieslák ) ale hlavně sou sirky super na prohrábnutí matroše v kotli, když už to nějak netáhne, zhasne nebo tak - určitě víte o čem mluvim...
Původní příspěvek od prankster No u nas tryska stoji 205sk a to byvam v Bratislave. Len ludia: ked to s tym palite, tak nedavajte ten "tryskovy plamen" uplne k trave v bongu, pretoze vam spali THC. Dajte to tochu dalej od toho a to je OK. Pretoze trysky maju 500 c° teplotu.
ohen do ktereho je vhanen kyslik (tj. tryskovy ) ma teplotu kolem 1300stupnu alespon myslim
tryskovy jsou nej, mam jeden od svycarsky armady (koupenej ve svycarsku) a ma 3 trysky... docela o hubu
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
BY MANOWAR
Jasně, tryskový jsou fakt nejlepší, ale mají vysokou spotřebu plynu.Asi nejlepší zapík ve všech kritériích (výdrž než se rozbije,spotřeba plynu a cena) je ale podle mě Kriket..
...................ale většinou si kupuju ty klasický šitový zapíky za osm korun....
noo mam doma jeden triskovy ale hodil by sa my este jeden ale z vecsiou nadrzkou na plyn,len neviem kde ho zakupit,.kamos taky ma ale on ho kupil vo Viedni alebo kde,.skusim checknut ten net,.
podivejte se sem, tady si muzete objednat ten muj (3tryskovy), anebo mam pocit, ze i ten nad tim ma trysku ale neni o moc levnejsi. ceny si muzete prevest do dollaru ale jen tak informacne 1CHF=cca 20kc... jo ten zapik je trosku drahej ale je opravdu masivni a bombovej
BY MANOWAR
nebo pokud se vam tento obchod nezamlouva, tak jdete na seznam.cz a do vyhledavace napiste jet lighters... vyhleda vam toho haaaaafoooo
BY MANOWAR