Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím jelikož mám zahradu v celkem dost osídlené čtvrti všude jsou kolem samé domy a Vloni se mi někdo vloupal do zahrady v noci a všech 5 kytek si odnesli tak jsem přemýšlel že budu pěstovat na dvoře. Přesně řečeno v květináčích abych mohl kytky na noc schovat.
Stačí květináče o objemu 60l? a jakou odrůdu by jste mi doporučili aby nebyla moc velká? Vyplatí se pěstování k větináči? kámoš mi říkal že prej z toho skoro nic nebude že to budu mít malý výnos. Vyplatí se to?
čus hele jaký si na to dáš květináče je na tobě ale podle toho taky ty kytičky budou velký a vyplatí se to určitě pěstování v květináči má to potom dobrou chut taky jsem tedkom naposled pěstoval skoro všechno v zemi na zahradě a jednu jsem měl v květináči a byla to moje nejlepší ze všech ale na sázení do květináče máš ještě hodně času..
a odrůdu bych ti doporučil asi vanilla kush,white widow,skunk dal bych do květináče neco co bude mit šišky jak šutr
Navic pokud na to mas cas schovavat kazdy den, muzes pichnout rezy uz v dubnu, nechat narust tak celej kveten a od cervna skovat do tmy na 12hod, koncem cervence budes skovavat regulerni indoory a tomu kamosovi vypadnou oci z dulku. Netahal bych se s kvetinacema vetsima jak 20-25l. Pokud chces skovavat az na konci prirozenyho kvetu jen kvuli te kradezi, tak sazej v prubehu cervna driv by prerostly ze se ti nevlezou do baraku. No a aby z toho neco bylo, musis hnojit idealne kazdou zalivkou. To zatmivani celou dobu kvetu fakt doporucuju jen jestli to trochu jde.
takže chápu to tak že stačí začátkem června zasadím do těch velkých květináčů předpěstované kytky a potom je stačí na noc schovat na dvůr jen aby mi je nikdo nečorl... (venku na vzuchu budou pořád takže tma a světlo bude závislé na přírodním světle). Jinak poradte mi prosím jeste jak velké květináče vybrat? 60l stačí nebo je to málo?
budu mít 5 semínek takže asi 5 kytek spíš nevím jaký model aby neby moc vysoký spíše košatý a co největší výnoš tím líp. Něco mín náročnějšího pěstuju 2 rokem a tady mám výsledek své práce vloni bohužel čórky byly rychlejší http://xjurasek.rajce.idnes.cz/kytky/
60l na jednu kytku si myslim ze bohate staci (osobne tolik nemam-pouzivam kvetinace s mensim obsahem litru) v noci vzdy schovam do baraku a rano je opet hodim ven..kdyz prsi,tak schovam pod strechu..
Ty květináče nejsou zrovna ultimátní řešení.. spousta čorek by šla klidně krást za denního světla.. a myslím si že 60L je až až. (Už tak to bude 60 kg jeden na přenášení ¨)
no neviem,uz ked s tym manipulujem kazdy den a pendlujem hore dole,tak to spojim so zatmievanim a mam dokvitajuce rastliny v strede leta pod tropickym slnkom,idealne dokvitnute kvalitou niekde uplne inde.
Původní příspěvek od kammo no neviem,uz ked s tym manipulujem kazdy den a pendlujem hore dole,tak to spojim so zatmievanim a mam dokvitajuce rastliny v strede leta pod tropickym slnkom,idealne dokvitnute kvalitou niekde uplne inde.
to jo, len clovek musi pocitat s tym ze pocas zatmievania musi KAZDE rano a KAZDY vecer rovnaku dobu riesit buriny a prisposobit tomu svoj program. hlavne v lete letet domov s 1,3 promile z rozbehnutej chlastacky/party schovat kytku do tmy ma svoje pre aj proti...
ted mě napadlo co třeba postavit nebo koupit foliovník a nechat ho na zahradě. Teba by to nikdo nečorl je tot akové maskované máte někdo zkušenost s foliovníkama ?
kamoš mě říkal že ty kvetináče jsou naprd že mi tam bude malá úroda tak nevím ale na zahradu to davat jen tak navolno nechci určitě by to zas někdo šlohl