Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
mam v mém okolí par obchůdků (obi,baumax,baumark).
Vsude jsem viděl jen kulaté kvetináče a květináč s průměrem 35cm
stál 250kč a to se mí z dá trochu hodně ne ?Poradtě kde na nejlevnější květináče.
ale ja jsem mnel taky problem v tech hyper super marketech najit hranate kvetinace na kaktusy, ktere by nebyly cervene nebo nejak pojebane. NEbo kdyby byly dokonce keramicke
taky sem shanel hranaty. nejvetsi sem sehnal v plastovy 20x20x25 v Borivojce za 30 - 40 kacek. pak se daj pouzit kulaty kyble, kery se daj vobcas sehnat v hypermarketech v ruznejch akcich 30-40 kacek.
nejlip to vask poresil kamos, kerej dostal v growshopu zadaco skoro plnou hyenu cernejch platovejch kanystru vod hnojiv - takze akorat uriznout vrsek a dolu udelat diry, jenze ted uz se hnojky moc nerozlejvaj, takze asi nebudou mit takovou zasobu
Zdravim mam takovej problém nemůžu nikde sehnat misky pod tyhle květináče http://eshop.klecka.cz/product_info...236ebfbd8cc4f55 prošel sem snad všechny growshopy a takový obchody jako obi atd.. ale nikde sem je nesehnal jediný co mi napadlo jsou misky vod nanukáčů jinak fakt nevim.Co by ste mi poradili? Potřebuju to na plochu 0.9mx0.75m květináčů je 10.
mam ty kvetinace a mam je po trech a mam pod nima takovou velkou obdelnikovou "misku" co se dava pod truhliky s okrasnyma kytkama... az zprovozniom komp, muzu ti tu hodit photo... a zkus zajit do zahradnictv, tam neco bude nabetoni
Taky mam takovy ten podpicus od truhliku, tam se vejdou 2 6tilitrovy nebo 3 4litrovy kvetinace. a pak taky pouzivam jak se kdysi prodavali jogurty danone v baleni po osmi v prakticke krabici... je to plastova krabice a vejdou se do ni akorat presne dva ctyrlitraky,... ty krabice mam dve. (ted mi po priklopeni na sebe slouzi jako sklenik).
jinak by urcite sly vicka od polarkacu...
a jak tady nekdo uz rikal - FANTAZIE...
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!