Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Af kombinacia tychto dvoch sa mi celkom paci je to len skuska na pripravny outdoor semienko je regulovane.Stavbou vypada uplne ndherne rastlinka sa vobec netaha do vysky ma peknu synchronizaciu vetiev a krasne velke a zelene listy.
Semena mam od jedneho grower clena, ktoremu za ne velmi pekne dakujem skoda ze su len regulovane a nie feminizovane skusil som jednu nasadit do kvalitneho substratu ktory nie je vobec z growshopu co znamena ze ziadna znama znacka,a koli kvalite udrzujem tajomstvo tejto hliny,jedine co mozem povedat je nadherne privzdusna voda vyteka tak ako ma obsahuje bohate prvky a dalej dve nadherne huby jednak jedna je koli ovednutiu raslin a druha koli niceniu zemnych skodcov obsah hnojiv neuvadzam...
Pridavam Vam par fotiek od zaciatku vykuknutia zo zeme az po dnesny den nech sa paci pokochajte sa rastlinka je stara 18 dni.
Mynuli tyzden hnojena celou sadou od Ah v polovicnych davkach na 1l vody to je grow 0.75ml,micro 0.4ml,bloom 0,4ml,enzymes 0,5ml.
Rastlinka je už presadena a rastie klasika za oknom pri skoro žiadnom slnku.je to len skúška na outdoor nie je to ani feminizac tak uvidíme čo sa z toho vykľuje. Dnes pridám foto z 21 dna
Takze vcera dorazili nove semienka na ktore som cakal hodne dlho je to balenie AF super skunk-sensi seeds, a Purple Kush-Budha seeds-1x vsetko feminizace.
Super skunk je vitaz Hight cannabis cup 2012 tak som zvedavy co to bude Doba kvetu je 44-55 dni,malo by to mat vysoke vynosi a silne kurivo.Geneticky pozostava 80%indica 20% ruderalis vsetko ide outdoor ,Tesim sa aj na Purple kush od Budha seeds je to novinka roku 2012 malo byt to byt cisto fialove pheno.
Zemina Ostava nadalej tajomstvom,Hnojky Komplet sada od Advence Hydroponic....
Dalej by som chcel pridat foto krizenca purple ryder a think diferent.
Momentalne je to 26 den od velezenia zo zeme,po presadeni do vecsieho kvetnika vali ako gula,vyska cca 28 cma stale este neukazuje pohlavie,ak by som to mal porovnat s predchadzajucou bielou vdovou od Pyramid seeds, ktora zacala kvitnut v cca 17cm a celkova vyska bola 63 cm a toto ma 28 a este nazacal ani naznak nicoho, tak uvidime pokial sa to potiahne ovsem ak to bude samica!Stavbou je podla mna na tom lepsie ako pyramid seeds,totiz je to viac rozkonarene..
Pripajam foto z dnesneho da fotene Sony Xperia Ion