Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak som sa rozhodol aj ja zacat s indoor a zacal som s 3mi noname semienkami. Bohuzial rozchodil to len jeden kus, tak som mu vybudoval kyblovy domcek.
Pouzil som kokos s raselinou. Na hnojenie po doporuceni na rast vitality komplex a na kvet pekavit.
Edit by The Worst:
Dal som ti tie prvé dva príspevky dokopy.
Samozrejme uz som dokupil aj enzymi a ide vychytavky a pokracujem dalej.
Toto bolo asi tak po 14 dnoch pod LEDkami a pred umiestnenim do noveho domceku.
Kybel ide len s 23W CLF, kedze mam len jedne exemplar.
zdarec kamo,tak ta vitam medzi trydakma,nechces tej kyblovici na rast supnut 100w sodofku(sak vis predradnik uz mas),sak trosicku nafot aj ten boxik,a trosinku to porozvadzaj,nech je predstava jaku mas ventilaciu a tak,k tomu pekavitu nezabudni dopisat,ze to je PK 18-20...
Tak doplnujem info. Tu su obrazky "boxiku".
Kedze bola len jedna rastlinka, tak som nepridal dalsiu clf.
Ventilator na odtah PC 4x4 vo vnutry 5x5. Pasivny pritah cez spodok, navrtane diery po obvode.
Tak predvcerom vecer som si isiel urobit par foto a zistil som ze som dopestoval moj Noname je ON
Nevadi, vcera som si zohanal 2 klony, za co dakujem miestnemu clenovy, a dnes idu pekne do substratu a opat rastova faza.
Dakujem za pozornost. Ak Vas nieco zaujima piste.
no to az v dalsom kole, najskor vacsi boxik a dam klicit semienka a uvidime co z toho bude, mam este par noname, ale dam teraz uz normalne a potom sa budem hrat s noname
Tu druhy. Nemohol som ich dat do rovnakeho kvetinaca, lebo by sa nezmestili. Pri ohybani som to trosku s tym prvym prehnal viac som ho zalomil a este bol v mensom kvetinaci. Vsetko v prvom tyzdni.