Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam problem na kytce ze spoda listu jsou takovy mali cerny bobulky prichyceny.A myslim si ze zerou mizu z listu proroze ze zhora ten list vypada jakoby bile zrnitej.Myslim ze je to nejakej skudce nema nikdo skusenost s tymhle svins..?diky
Zrovna s nima bojuju. Zkus chem pripravek OMITE. Zatim, co sem slysel, to docela zabira. Ja sem dva dny po aplikaci, tak este nevim. Napisu casem, jak sem dopad!
Stoprocentně sou to ty podělaný svilušky, ve Vodňanech sou takový šikovný zahradníci(legal), který za pár kaček prodaj papirovou trubičku s pilinama, na kterejch sou sviluščí predátoři, sipat zezhora neumi lízt nahoru,nakonec se sežerou sami mezi sebou.Ale bohužel ti teď nevim název ale kouknu a napisu.Jo dá se to i objednat poštou a za 4 dni to máš doma.
To bude asi urcite vono s tych fotek to de vydet.Jsou to takovy cerny maly kulicky a docela se i pohybujou a zda se my ze kladou i vajicka.
Porebuju se toho zbavit ta kyka je cela zamorena a mam uz je dva tydny prepnuty nevite jestli to bude vadit jeste kdyz to postrikam pripravkem?
Jinak vsem diky za rady!!!
Ted bych potreboval co proti tomu neco ucineho a kde to koupit.Dik
mesr: de o to že oni časem potáhnou paldy pavučinkama a palice už nedostává od okolí to co máj!Takže vadí už jenom to že tam sou, hulit se to dá ale nevim nevim, každopádně bych to nepodceňoval!Jo a postřiky sou celkem naprd, je lepší tem parazit Phytoseiulus persimilis to je prostě příroda sama o sobě!A toho tam můžeš naprat kdy chceš.
Akorat si dejte bacha na ochrannou lhutu. Az po uplynutii ty nejdelsi se pripravek uplne odboura (pokud to na letaku neni primo uvedeny). Chut srackou omachany palice nikomu nedoporucuju. Sam sem to zkousel na 1 vzorovy, protoze mi nikdo nerek presne jak to je.
A Napriklad: pripravek OMITE... ma max. ochr. lh. 3 tejdny a pokud je dodrzite (mesic=jistota), tak to absolutne cejtit neni.
to breeder:
strikal sem biolem tri tejdny skoro ob den, ale nepodarilo se mi jich uplne zbavit. Tak po trech tejdnech tam byly zase ... tak me napada ... muzou zustat v hline??? -- kdybych treba k novymu substratu primychal trochu zeminy od kytky se sviluskama a po par tejdnech do toho zasadil jinou kyti v jiny nenakazeny pestirne ... zamorim ji taky???
to čiko: s OMITE sem 100% spokojenej - sem mesic po dvou postricich po 10 dnech a ani jedna svilda!!!
Ten biol sem zkousel driv a na rozdil od breedra mi nefungoval, proto sem to psal a pak me napadla ta otazka...