Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže je tady můj vůbec první pěst AutoFloweringu,nevím jak tohle dopadne,ale necháme se překvapit.
Po různém studování,jakou periodu jim nasadit,byla tedy zvolena volba 18/6h po celou dobu,prozatím jsou spolu v boxu s jinými holkami,proč svítit 2 světly,když to prozatím jde jedním
Semínka vložená přímo do substrátu,vylezla po 3 dnech,dám šanci i těm ostatním,třeba jsou na cestě
Čest tak sem tu s updatem s Auťákama
Takže s počtem vyklíčení jsem překvapen,GHS banka splnila 10/10,ale u SweetSeeds jedno nevyjelo,takže se to dá přežít,Kamarád měl taky pack 10kusů od GHS banky a z 10 vyjeli 3 takže jsem měl trošku obavy,ale bylo to zadara tak co
Ptám se tedy o radu,co si ymslíte mám ty automaty potom štípat a nebo ne?Dost se o tom píše,že to poníží výnos,tak to mám raději nechat přírodě? )hm?
Poslední foto celkovej setup ještě s Opiem a Vdovou
Jo jo jsem na to zvědavej,každopádně až se rozrostou holky vedle,tak automaty pujdou pod CFl 125w 14000k do druhého boxu,jelikož v mém 1x1m boxu,by nešlo ukočírovat 20 kytek kort Opium a Vdovu chci nechat trochu déle na růstu
Každopádně díky za K+,a co ty BigBangy štípala jsi je a nebo jsi je nechala samosebou?
Hej díky všem za názory a komenty,jsem rád,že alespoň někdo poradí,co se týče doby 20/4h to u mě nepřipadá v úvahu,proto 18/6h je ideál a funguje to u všech..
A tak jak píšete tak jsem si myslel,ty automaty štípat nebudu,nechám je na pospas přírodě
Snad to nějak dopadne,u těch GHS jsem měl taky obavy,ale zadařilo se nakonec
Díky všem za sledovačku Ať roste
Tak jsem tu s upem,docela mě mile překvapují ty floweringy,ale moc si od toho neslibuji,spíše je to jen takový pokus,ale kdo ví )
Na to,že je tomu 13dní co vylezli z kokosu tam mají slušnou stavbu a hodně rychle se patrují,zaštipovat je nebudu,nechám je samočinné
Ale stále prostě nevěřím tomu,že za 60 dní se to dá sklidit
Docela čumim,tak se se automaty začínaj přepínat,tak uvidim co z toho vyleze
Kolegyni sWei se přepínal v 28.dni ale pod CFL,takže tady je vidět,že HPS má náskok už jen v tomto ohledu,když přepína skorem o 11 dní