Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Všem,
po neustálém boji s koupí špatných řízků jsem se rozhodl udělat si matku svou. Poroste v doma udělaných bubblerech alespon na zkoušku tam ted dávám 4 kytky. 3 jsou z řízků 1 ze semene regulár, je pořád v růstu ale doufám v slečnu.
Svítím úsporkou 150W Agrolite CFL 6400K
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
V dolní části jsem vyvrtal otvor na těsnění 32x50 (pryžová redukce)
Díru jsem udělal menší, vrtal jsem průměr 4cm a dočistil nožem.
Nacpal těsnění do kýblu a zkusil těsnost
17den 18/6
PH 5,9 EC 1,23
Teplota den 26 noc 20°C teplotu vody neměřím, zatím
Vlhkost den 50-60% noc až 70%
A ted první problém tak jestli někdo znáte radu, poradte.
ReCon - dole žloutnou listy a na horních listy místy flekatí do hněda, začímá to i na nových listech
A druhý OB - dole žloutnou listy místy hnědé flíčky, postupuje to pomalu od spodu nahoru, růst se zastavil a celkově je taková bez života.
Ted fota: 1 ReCon, 2 OB, 3 NL, 4 NL, 5 dohromady
NL si z vesela rostou bez sebemenších problémů
Ještě k tomu Reconu - vrchní listy má neskutečně veliké, vyrostly takhle za posledních pár dní, nejdelší prostřední čepel má 16cm, a 2,5cm v šířce. Víte někdo příčinu???
Kytky jsou 50cm vysoké, 23 dnů na růstu (od doby kdy obohatily mojí skříň.)
Týpek od kterého řezy mám mi řekl že jsou jedny z prvních a že si z nich mám udělat matky na svojí pěstírničku a nerad bych o ně přišel, je to asi dost zajímavý model. Týpek je věrohodný a zkušený grower, věřím co říká!
sorry za 1 foto, mastná čočka
Zdárec,
tak jsem dnes maličko uspořádal kytky v trubkách.
Zadní řada č4. NL 6x 24dnu 12/12
řada č3. NL 8dnů 12/12
řada č2. 1x OB 21dnů 12/12 a NL 4x dnes první den 12/12
Sotva řízky zakořenily a už jsou tady! Beru to spíše jako pokus co udělají a kolik na sobě budou mít. Jestli by nebylo lepší zelené moře.