Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v kokosu pěstuju už asi po čtvrté. Vždy si ho připravuju tak, že ho proleju několik dnů odstátou vodou, s přidanýma hnojkama na hodnutu EC přibližně 0,8 plus ještě přidávám trochu kořeňáku. Kytí potom frčej jako blázen
Dále jednou až dvakrát týdně dostávají phytaminový postřik.
vždycky jsem na něj používal vodu s upraveným Ph, ale někde jsem se tu dočetl, že je to docela zbytečné. Co myslíte?
Jinak nějaké hodnoty.
Hnojím už od začátku s tím, že je jednou v růstu propláchnu čistou vodou s upravenym Ph a hned zas proleju hnojkama.
od začátku dostávají 0.8 a s každou zálivkou postupně zvyšuji. Ph 5.8 - 6.0 jak se mi to povede. Někdy, když si dám něco z jejich příbuzných, tak na Ph úplně zapomenu ale vůbec jim to nevadí. Myslím, že ten kokos si ho docela stabilně drží sám.
dole je vidět přítahový ventilátor, jeho foto dodám zítra. Je nasazen na 120 odpadové plastové trubce a přebívající mezírky jsou utěsněny tavnou pistolí.
no a tímto jsem se dostal do dneška, dnes jsou 14 dní v květu a vypadají takto.
od doby, kdy se objevila první malá palička, tak jsem jí začal fotit každý den jednou a úplně na konci z těch fotek udělám krátké video, kde bude vidět denní změna