Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím osazenstvo groweru.. Koupil jsem originální cooltube i s paticí, jenže absolutně netuším jak to zapojit. Pod jedním šroubkem je očko s modrou a červenou bužírkou, což si myslím že by asi neklaplo ačkoli elektrice nerozumím.. Mohl by jste mi prosím někdo poradit?
Pod jedním je červená a pod druhým modrá??
Ačkoli to je jedno,jeden kabel vedeš na střed pod výbojku a druhej na kraj musíš strčit ruku do CT a povolit si šroubky jeden je nalevo níž druhej napravo vejš podle schématu na předřadníku,, a ze zádu nezapomenout protáhnout dírou pro ty kabely ale záleží co tam máš za patici náký foto nebo odkaz..ale myslim že budeš mýt stejnou,taky to tady skoukni je to tady někde několikrát popsaný
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Ahaaaaa, právě to modročervené mě tam mátlo. Zeptám se ještě jako úplný debil, který drát kam do které díry patří... žlutozelený je uzemnění... ten zbytek mám zkusit ? Nechci tu výbojku zrušit
Netuším, mělo by být všechno zapojeno jak má být.... jediné řešení co je možné a našel jsem ho zde, je možnost tenkých a nekvalitních drátů v zásuvce:/
hmm tenký nekvalitní dráty v zásuvce?předpokládám že teda asi máš hliník takže bez prac fáze?v tom případě to máš zapojený dobře od zásuvky k předřadníku to by ti vyhazovalo jistič,jestl nákej je? zkus zkouknout ještě jednou to zapojení od předřadníku k výbojce neb jestl neni špatná výbojka
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis