Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kukuřičný pole
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
LOwe
Nový Člen

Karma uživatele LOwe - 0% Pěstitelská

Dotaz Kukuřičný pole Příspěvek č. 1

Chci sázet do kukuřičnýho pole ale fuckt nevím jak ho mám poznat. Mám jedno vyhlídlý, kde je plno starejch stonků od kukuřice, ale nevím jestli tam bude. Mám počkat až začne ta kukuřice růst abych to poznal? Bite odpovězte co nejdřív-hezký počasí se už blíží!

Old Post 09-04-2003 v 15:58 PM
LOwe je offline   Profil uživatele LOwe   Find more posts by LOwe   Foto galerie člena LOwe   Click here to Send LOwe a Private Message   Add LOwe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
La Grand
Stálý Člen

Karma uživatele La Grand - 40% PěstitelskáKarma uživatele La Grand - 40% PěstitelskáKarma uživatele La Grand - 40% PěstitelskáKarma uživatele La Grand - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

s tim sazenim do kukurice bych radeji chvily pockal protoze oni to tak po 3 tejdnech strikaj nejakym svinstvem proti plevelu a to ti kyticky nevychytaj a vsechny END ver mi minulej rok jsem takhle prisel tak o 70 kytek fakt naser

Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand

Old Post 09-04-2003 v 17:43 PM
La Grand je offline   Profil uživatele La Grand   Find more posts by La Grand   Foto galerie člena La Grand   Click here to Send La Grand a Private Message   Add La Grand to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LOwe
Nový Člen

Karma uživatele LOwe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tak zatim dikec! Teď jen zjistit jak lakmusovym papírkem změřit PH půdy a už bych snad měl být OK!
JO sou ty rostliny kukuřice poznat od ostatního-hrášek...?

Old Post 11-04-2003 v 16:01 PM
LOwe je offline   Profil uživatele LOwe   Find more posts by LOwe   Foto galerie člena LOwe   Click here to Send LOwe a Private Message   Add LOwe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kovac
Stálý Člen

Karma uživatele kovac - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Mam taky dotaz.
Ta kukurica ma ale sklizen skor ako trava , nie ? tak co potom, ved to bude nedozrete.
Ja by som potreboval poradit nejake plodiny co sa nesklizaju skor ako 30.9.

Old Post 14-04-2003 v 19:07 PM
kovac je offline   Profil uživatele kovac   Find more posts by kovac   Foto galerie člena kovac   Click here to Send kovac a Private Message   Add kovac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishutca
Stálý Člen

Karma uživatele Mishutca - 16% Pěstitelská

Palec nahoru asi takhle Příspěvek č. 5

2 LOwe
no asi ti nezbiva nic jineho nez opravdu zjistit co zaseli - kukurice ma prece zluty seminka ne, ale spis je tu problem stim, ze gdyz pozde zasadis. Kukurice roste pomerne rychle a je dost vysoka na to aby ti tve kyti zastinila a pak muzes jedine vzit kosu a udelat jim prostor na svetlo. Ale jak bylo receno vetsinou to hned strikaji nejakymsracem ktery ti kytinaprosto vodrovna(vimto stalose mi to).Jinak jestli tam byla kukurice minulej rok pravdepodobne tam letos nebude pac to zemedelci stridaji (a taky se stava ze nechaji pole lezet ladem aby nacerpalo ziviny)

2 Kovac
tak kukurice je asi nejidealnejsi protoze je dostatecne vysoka-takze nemusis mit strach zodhaleni a sklizi se taky pozdeji nez vetsina obilovin.

2 all
nezkouseli ste pestovat na stromech?

Old Post 15-04-2003 v 09:01 AM
Mishutca je offline   Profil uživatele Mishutca   Find more posts by Mishutca   Foto galerie člena Mishutca   Click here to Send Mishutca a Private Message   Add Mishutca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Pozor na kukuricny deti:-)))

KE?

Old Post 15-04-2003 v 20:57 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ten bordel,kterym to strikaj,je proti vsem rostlinám,co maj rozvětvenou žilnatinu,takže to vyhubí všechno kromě kukuřice.

2Mishutsa: kytky tu kukuřici klidně přerostou,musíš je hlídat

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 15-04-2003 v 21:53 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

hmm taq bych ti doporucil soupnout to do kyblu a bud je tam potom soupnout iskyblem nebo je presadit,ale esi tam byla kukurice loni tak nemyslim ze by ji tam zasadili i letost--se to nedela-quli zivinam. spis si vyhlidni jinej fleq

extravaganja

Old Post 25-04-2003 v 08:53 AM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domestican
Stálý Člen

Karma uživatele Domestican - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

takže jestli tam jsou opravdu stonky z loňského roku, kukuřice tam nebude na 99%! Vím to! Zemědělci tam hoděj obilí nebo jinej mrd! Uvidíš!
Jinak jsem minulej rok jel v kukuřici, sice to zase taq moc nedozraje, ale já jsem si opravdu nestěžoval! Ještě k tomu, mám známýho a jeho máti tělá agronomku, takže jsem věděl přesney den sklízeníí! To je taqy problém, se kterým se setkáš! Fakt si dávej bacha a v září to obhlížej častěji, páč by ti to mohli seknout kombajni! Radím dát co nejvíce do prostřed, protože začínají sekat z okrajů pole....takže jak uvidíš osekaný okraje, šup sklízet....!

Mám ale problém a potřebuji radu! V kukuřici jsem jel jen ganju,...žádný skunk. Proto se chci zeptat, jestli by to nebylo zbytečný tam házet skunky, když vlastně dozrávají poměrně pozdě....? Poraďte...díky čus

Old Post 27-04-2003 v 10:06 AM
Domestican je offline   Profil uživatele Domestican   Find more posts by Domestican   Foto galerie člena Domestican   Click here to Send Domestican a Private Message   Add Domestican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domestican
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Jo a od sprna doporučuju zalévat kristalonem PLOD A KVĚT.....jsem tam jezdil každý pondělí na mašině, ještě s baťohem a taškou plnou slepičinců a bys viděl, jak po týdnu poznáš ty mega rozdíly! fakt si myslím že ten kristalon PLOD a KVĚT ti to urychlí dozrát....čusa

Old Post 27-04-2003 v 10:09 AM
Domestican je offline   Profil uživatele Domestican   Find more posts by Domestican   Foto galerie člena Domestican   Click here to Send Domestican a Private Message   Add Domestican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yua®
Nový Člen

Karma uživatele Yua® - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

jo kukurice je pohohda ale bacha na to jel sem to minule celkem u kraje a lesní zver to je svine skoro cely mi to ozrala takze radim co nejdal do prostred jo a to svetlo je taky problem....musite tu kukurici vyskubat uz kdyz tam dete abyste to pak nemeli tezsi...

Old Post 27-04-2003 v 10:19 AM
Yua® je offline   Profil uživatele Yua®   Find more posts by Yua®   Foto galerie člena Yua®   Click here to Send Yua® a Private Message   Add Yua® to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

vetsinou kde se davala loni na pole kukurice tak je nejpravdepodobnejsi ze tam bude neco jineho. Vetsinou nedavaji 2x za sebou stejnou obilninu.

vriter@cz

Old Post 01-05-2003 v 19:35 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alex
Nový Člen

Karma uživatele Alex - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Ahoj lidi,
s těma zbitkama po kukuřici je jasný že leto tam kukuřice nebude. Já sázím po půlce května a to už je vydět kde ta kuku je. Navrhuju objet okolí a zapsat si pole kde ještě nic není je hodně pravděpodobný že budou kukuřičný. Taky to nedávej všechno na jedno místo. Mě se osvěčily skupinky po max. 5-ti kusech. Pak to stačí ruzně rozhodit a při sazení protrhat v okolí kuku. Při tomhle sistemu se mi osvěčili návštěvi po 14-ti dnech kdy se dájí ještě s klidem vychytet chyby a zajistit kytkám dostatek světla.

Alex

Old Post 04-05-2003 v 14:20 PM
Alex je offline   Profil uživatele Alex   Find more posts by Alex   Foto galerie člena Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Add Alex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CannaSmoke
Stálý Člen

Karma uživatele CannaSmoke - 11% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 14

Tak já už mám naseto. V kukuřici 60 kytek. Tak uvidíme, doufám, že už to ničím stříkat nebudou. Držte palce. Jestli to vyjde, tak hodím fotky do galerky Jo a nevíte, kdy se ta kukuřice sklízí (+/-týden)???

Zahulíme uvidíme

Naposledy upravil CannaSmoke 04-05-2003 v 21:44 PM

Old Post 04-05-2003 v 21:39 PM
CannaSmoke je offline   Profil uživatele CannaSmoke   Find more posts by CannaSmoke   Foto galerie člena CannaSmoke   Click here to Send CannaSmoke a Private Message   Add CannaSmoke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
premys
Stálý Člen

Karma uživatele premys - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

2CannaSmoke v září +/- 1/2měsíc podle počasí a odrůdy

Old Post 05-05-2003 v 19:39 PM
premys je offline   Profil uživatele premys   Find more posts by premys   Foto galerie člena premys   Click here to Send premys a Private Message   Add premys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domestican
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Zdravím,

Tak koukám, že už jedete v kukuřici...to já jsem to byl obhlídnout před minulou neděli a skoro jsem prohrabal celý pole, ale žádný kukuřičný semínko...no ale o týden později se jich tam válelo haba kuk!Parádička....už aby to rostlo a bylo po postřikách....
Ty postřiky se dělají jak dlouho po sadbě, nevíte náhodou??? Díky a čus

Old Post 07-05-2003 v 22:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás