Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci sázet do kukuřičnýho pole ale fuckt nevím jak ho mám poznat. Mám jedno vyhlídlý, kde je plno starejch stonků od kukuřice, ale nevím jestli tam bude. Mám počkat až začne ta kukuřice růst abych to poznal? Bite odpovězte co nejdřív-hezký počasí se už blíží!
s tim sazenim do kukurice bych radeji chvily pockal protoze oni to tak po 3 tejdnech strikaj nejakym svinstvem proti plevelu a to ti kyticky nevychytaj a vsechny END ver mi minulej rok jsem takhle prisel tak o 70 kytek fakt naser
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
Tak zatim dikec! Teď jen zjistit jak lakmusovym papírkem změřit PH půdy a už bych snad měl být OK!
JO sou ty rostliny kukuřice poznat od ostatního-hrášek...?
Mam taky dotaz.
Ta kukurica ma ale sklizen skor ako trava , nie ? tak co potom, ved to bude nedozrete.
Ja by som potreboval poradit nejake plodiny co sa nesklizaju skor ako 30.9.
2 LOwe
no asi ti nezbiva nic jineho nez opravdu zjistit co zaseli - kukurice ma prece zluty seminka ne, ale spis je tu problem stim, ze gdyz pozde zasadis. Kukurice roste pomerne rychle a je dost vysoka na to aby ti tve kyti zastinila a pak muzes jedine vzit kosu a udelat jim prostor na svetlo. Ale jak bylo receno vetsinou to hned strikaji nejakymsracem ktery ti kytinaprosto vodrovna(vimto stalose mi to).Jinak jestli tam byla kukurice minulej rok pravdepodobne tam letos nebude pac to zemedelci stridaji (a taky se stava ze nechaji pole lezet ladem aby nacerpalo ziviny)
2 Kovac
tak kukurice je asi nejidealnejsi protoze je dostatecne vysoka-takze nemusis mit strach zodhaleni a sklizi se taky pozdeji nez vetsina obilovin.
hmm taq bych ti doporucil soupnout to do kyblu a bud je tam potom soupnout iskyblem nebo je presadit,ale esi tam byla kukurice loni tak nemyslim ze by ji tam zasadili i letost--se to nedela-quli zivinam. spis si vyhlidni jinej fleq
takže jestli tam jsou opravdu stonky z loňského roku, kukuřice tam nebude na 99%! Vím to! Zemědělci tam hoděj obilí nebo jinej mrd! Uvidíš!
Jinak jsem minulej rok jel v kukuřici, sice to zase taq moc nedozraje, ale já jsem si opravdu nestěžoval! Ještě k tomu, mám známýho a jeho máti tělá agronomku, takže jsem věděl přesney den sklízeníí! To je taqy problém, se kterým se setkáš! Fakt si dávej bacha a v září to obhlížej častěji, páč by ti to mohli seknout kombajni! Radím dát co nejvíce do prostřed, protože začínají sekat z okrajů pole....takže jak uvidíš osekaný okraje, šup sklízet....!
Mám ale problém a potřebuji radu! V kukuřici jsem jel jen ganju,...žádný skunk. Proto se chci zeptat, jestli by to nebylo zbytečný tam házet skunky, když vlastně dozrávají poměrně pozdě....? Poraďte...díky čus
Jo a od sprna doporučuju zalévat kristalonem PLOD A KVĚT.....jsem tam jezdil každý pondělí na mašině, ještě s baťohem a taškou plnou slepičinců a bys viděl, jak po týdnu poznáš ty mega rozdíly! fakt si myslím že ten kristalon PLOD a KVĚT ti to urychlí dozrát....čusa
jo kukurice je pohohda ale bacha na to jel sem to minule celkem u kraje a lesní zver to je svine skoro cely mi to ozrala takze radim co nejdal do prostred jo a to svetlo je taky problem....musite tu kukurici vyskubat uz kdyz tam dete abyste to pak nemeli tezsi...
Ahoj lidi,
s těma zbitkama po kukuřici je jasný že leto tam kukuřice nebude. Já sázím po půlce května a to už je vydět kde ta kuku je. Navrhuju objet okolí a zapsat si pole kde ještě nic není je hodně pravděpodobný že budou kukuřičný. Taky to nedávej všechno na jedno místo. Mě se osvěčily skupinky po max. 5-ti kusech. Pak to stačí ruzně rozhodit a při sazení protrhat v okolí kuku. Při tomhle sistemu se mi osvěčili návštěvi po 14-ti dnech kdy se dájí ještě s klidem vychytet chyby a zajistit kytkám dostatek světla.
Tak já už mám naseto. V kukuřici 60 kytek. Tak uvidíme, doufám, že už to ničím stříkat nebudou. Držte palce. Jestli to vyjde, tak hodím fotky do galerky Jo a nevíte, kdy se ta kukuřice sklízí (+/-týden)???
Zahulíme uvidíme
Naposledy upravil CannaSmoke 04-05-2003 v 21:44 PM
Tak koukám, že už jedete v kukuřici...to já jsem to byl obhlídnout před minulou neděli a skoro jsem prohrabal celý pole, ale žádný kukuřičný semínko...no ale o týden později se jich tam válelo haba kuk!Parádička....už aby to rostlo a bylo po postřikách....
Ty postřiky se dělají jak dlouho po sadbě, nevíte náhodou??? Díky a čus