Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Helou všichni, mam takový problémek, některé z květin se mi už začínají přepínat na květ?? jde to ještě nějak zarazit? Jde mi o to že kyti jsou ještě malé, čekal jsem že začnou nakvétat tak koncedm srpna nejdřív.. Jinak nakvétá 8 ball kush, santa sativa a frisian
Lepší foto neudělam, mam jen mobil... Ale když kyti začina kvest poznam, jen se proste ptam co stim, jestli jde ještě nějak květ zastavit nebo pozastavit :-D aby kyti mohla ještě růst.
Kdyby to byly automaty tak nezakladam tema přepnuti na květ brzy, automaty to opravdu nejsou. Zastavit květ asi nezastavim tak to nechame tak... Jinak jsou v pytlich po 15L humusu, hlinu budu ještě pruběžne doplnovat takže se dostanu pak na nakych 25L a to je myslim akorat..
zkus je cely poradne ostrihat a nechat jim jenom holej stonek z par malyma listkama, ja to takhle udelal tedka v dubnu, mel sem dve kytky co se nevesli do skrine kdyz se prepinalo na kvet. jednu sem nechal tak a zacala nakvytak jak hovado, no a nakonec sem ji vyhodil. druhou sem oholil fakt jenom na stonek, prepla se zpatky na rust a ted je zni uz kvalitni ker a porad roste!
Napad s ostřihanim nezni vyloženě zle, ale zase o ně nechci přijit uplně. Rozhodl jsem se, že je tak nechám a jestli dokvetou tak sklidim "automatickou" urodu :-D alespon se budu mit čim chlubit, že mi kyti vykvetli prvniho června :-D
Čus Drozde,
taky se přiklánim k tomu, že by to možná chtělo krapet lepší foto, ale neni to podmínkou. Jestli ti už teďkons vyhazujou znaky pohlaví (respektive řikáš že už kvetou v plný parádě a já si tak úplně nedokážu představit jak takový prckové budou vyhazovat palice - spíš takový preflowery, ale jak řikáš) tak bych viděl, že to hodně zapříčinil prostor pro kořeny - nevim jak to tam máš vyřešený, ale na fotce to vypadá, jakože máš kytku zasazenou v nějakym pytly, ve kterym sou tak 2 l hlíny (nic proti prostě to tak vypadá ) a taky sem úplně nepochopil, jak jako chceš tu hlínu postupem času tam dodávat? A taky bych se trochu obával ohledně pH substrátu, jestli si řikal, že to teď mášš zasazený jenom v humusu.
Zkrátka a obecně řečeno dřívější kvetení je taky důsledkem toho, že kytka má málo prostoru pro kořeny a prostě nemá kam dál růst. Samozřejmě je tu spousta dalších aspektů. Každopádně ti přeju hodně štěstí se všim co chceš províst a určitě dej vědět jak to dopadá a nejlíp dodej nějakou pěknou fotku :P tak doufam že ti v některjech ohledech aspoň trocha pomůžu. Jah bless
I choose to live my life like a Jah activist, cause I am true spiritualist.