Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Kdo sázel tenhle Automix? Chtěla bych si pokecat a vyměňovat si zkušenosti.
Já měla klíčivost 9/10. Jedno semeno vůbec nevyklíčilo, jedno sice z hlíny vylezlo, ale slupka z děložních lístků se ne a ne odlepit. Po mechanickém odstranění se vývoj kytky týden vůbec nehýbal Jedno semeno lezlo kořeny navrch a listy dolů...
3 kytky vylezly 1.5., 19.5 začly dvě kvést Zbylých 5 kytek jsem sázela později, vylezly 12.5., jedna začla dneska kvést. Ovšem jedna, co vylezla 1.5. se pořád ne a ne přepnout na květ . Je skoro stejně veliká jako její 2 stejně staré ségry, který kvetou už 5 dní... Ta, co začla dneska kvést, je pomalu poloviční....
Tak nějaký ten up, ať to tu nevyhnije
Co se událo... kořeny..Lezou všude, prorazily skrz spodní vrstvu keramzitu ven z květináče, jsou patrné i na povrchu substrátu... A to u všech květináčů. Hlíny tam už asi moc nezůstalo Tak jsem květináče do půlky zahrabala, ať můžou kořenit i mimo květníky.
Dál, na květ nasadily všechny kytky, některé dřív, některé později.
Holky dostávají každou druhou zálivku Terra max a PK.
a nějaký ty fotky
1. holky pohromadě
2. pomalu to začíná být koukatelný
3. moje favoritky, největší, nejhezčí a budou nejdříve zralé
4. největší kytka
5. palička
6. zajímavá kytka Tlustej stonek, ze kterýho čouhá pár obr listů a jinak nic Jsem zvědavá, co z toho bude.
a nějaký ty fotky
1. holky pohromadě
2. pomalu to začíná být koukatelný
3. moje favoritky, největší, nejhezčí a budou nejdříve zralé
4. největší kytka
5. palička
Ahoj,
přicházím s updatem a otázkou...
Je to to, co si myslím? Že tu někdo v blízkém okolí neuhlídal samce? Jeden tenhle váček jsem z kytky utrhla a podívala se dovnitř... Malé asi 2mm zelené semínko?... Mám to zatím na dvou kytkách, na dalších to vidím, ale v mnohem menším provedení. A pokud mám pravdu, jaká je pravděpodobnost, že z těch semínek vyroste AF?
předem díky za odpověď.
Zdarec kolegyně...no buď někdo neuhlídal samce a nebo menší hermafrodit a nebo je to jen váček kterých mě se na automatech dělá spousta a ve finále jsou úplně prázdný a třeba RoyalAutomatic z těhle váčků tvoří skoro celé palice to jestli z toho následně vyndáš semeno a jestli bude auto ti nepovim, protože sem ještě nezkoušel křížit automat s regulerem...letos to chci vyzkoušet tak uvidíme...teoreticky to možný asi je asi bude záležet z jaký genetiky si semeno vezme víc"fakt nevim jen dedukuju" jinak kytky hezký ať to roste!!!
Původní příspěvek od Dirty Zdarec kolegyně...no buď někdo neuhlídal samce a nebo menší hermafrodit a nebo je to jen váček kterých mě se na automatech dělá spousta a ve finále jsou úplně prázdný a třeba RoyalAutomatic z těhle váčků tvoří skoro celé palice to jestli z toho následně vyndáš semeno a jestli bude auto ti nepovim, protože sem ještě nezkoušel křížit automat s regulerem...letos to chci vyzkoušet tak uvidíme...teoreticky to možný asi je asi bude záležet z jaký genetiky si semeno vezme víc"fakt nevim jen dedukuju" jinak kytky hezký ať to roste!!!
Dirty, moc dík za info víš, že jsi mě inspiroval k AF? ) Tvoje loňský kola byly úplně famózní!! Co první letošní holky, už se houpou?