Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdary,tak abych te podporil tak zdaleka nejsi sam osobne davam prednost jinym terenum ,ale co jsem koukal ted o vikendu kamosum na pole ,tak se jim docela v kyblech na ostruvku v mori rakosu dari .rakos ma 2 m a ty kytky precuhujou tak o 1/2 - 1 m.takze at rostou
ja jsem kluci sváma, taky jsem rákosák ale má to nevýhodu(teda aspon u me)že než se přes to rákosí dostanu ke kytickám tak na mě je miliony malího hmyzu a serou me slimaci jednu kyti me uz celou sezrali ale jenak je to pevnos ja bejk a taky tam mam hodne slunka takze skveli.
Myslite, ze kdybych tam v rákosí vykopal díru, dal tam kokos. subs. s perlitem, ze by to kytky zvladli? Kokos, aby tam nemeli moc jilu a bylo by to v zemi, aby se to nemuselo moc zalivat.
miesta kde je vlhko su uplne na pic*u.Kamo,zazil si niekdy invaziu slimakov?ja ano=20krasnych kytiek najvacsie cca 50-60cm padli ty *c*urakom!rad radom!!!tiez to bolo nieco podobne.nehovorim ze 100 ti to zozeru ale mozes byt pekne frustrovany!!!
dva-krat si to rozmysli.
no já budu mít tenhle rok taky jedno pole v rákosí u rybníka kousek od baráku. pravda je, že je tem dost vlhko, ale napadlo mě, že by se tam dala vykopat jama (približně tvaru hranolu, hloubka tak 30-40 cm), do jámy (na dno a stěny) dát plachtu nebo nějakej větší igelit (podle toho, jak je ta jáma velká), do toho "izolantu" uělat pár děr (kvůli troše vlhkosti zespoda) a pak tam samozřejmě dopravit kvalitní hlínu, na který TO bude růst.
pokud se vám nechce nic kopat, de to wošéfovat s kýblema nebo přepravkama, ale to je náročný na zalejvání. že tam nebude slunce, toho bych se nebál - v každym případě jde rákosí na mtru od políčka posekat, ne?
ze škůdcema je pak problém: hlavně srnky a slimejši
jo kamo s tych slimakov sa mozes posra*t.Ti ked zautocia nic nepomaha.To s tym navozom kvalitnej hliny je OK,ale skus nieco lepsie...slimaci su fakt humus.Docela ma vzdy vabila kukurica.Nikdy som to tam ale nedal.Vedet tak ktora bude na zrno a ne na silaz...
ahoj ... jsem dnes registrovan... mam sice indoor kyti, ale tuhle sezonu outu mam moznost taky do rakosi a dost me desi hrozba slimaku... Opravdu nejsou (ehm) naku postriky?
No, to me taky ale... ja nevim... co treba jenom nejakym zahadnym zpusobem ke kytinkam aplikovat sul? To slimaci nemaj radi ze? ... Nebo se vyplati spis doufat, ze slimaci neprijdou?