Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rok se s rokem sešel a já měl cestu do Amsteru, tož jsem zavítal do T.H.Seeds a koupil ony Mendočína. Reguláris 10ks za 40 ojro. Nu, vyklíčilo všech 10 do 48h tak jsem je promptně přesadil ... nyní jsou zhruba 20dní v hlíně.
Až se ešče trochu pochlapí tak půjdou ven, na předem vybrané místo u nás v horách.
Dnes jsme si zašli s ženou na výlet na kolo, po cestě sebrali jednoho křemenáčka (jde do polívky) a při té přiležitosti jsem omrkl osazenstvo plantáže. Roste to jak cip. Viz fota
No tuto nešťastnici někdo znásilnil, sežral listy a větvě, a ještě ju zlomil ... jako jsem zvědav, nevypadá na mrtvolu ani že by ji měl jít někdo !!!"zachraňovat"!!! ...snad se zpevní ten zlom, zrobí si kloub a bude v cajku. Uvidíme ... doufáme