Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, můj další grow je v boxe 1,5m x 1,5m
Světlo Sunmaster 600W Dual spectrum a stínidlo Cooltube
ELT předřadník 600 W
Na ofuk Hurricane Box Fan
Ufo VK 160 495 m3/h a pachový filtr 450 m3
Zvlhčovačka vzduchu
Hnojky startovací sada od Metropolu
V květníkách je hydroton + 7x7cm RW kostky
Co tam bude 5 ks Somango a 10 ks Chronic vše je z klonu
A ještě jsem zapomněl na zálivku PH 5,2 a EC 0,85 a čerpadlo jsem dal na spínací hodiny které mi každé 3 hodiny sepnou na 2 minuty,v nádrži je vzduchovací kamen aby se to nekazilo.
Ještě jsem dal na květníky bílou fólii aby nešlo světlo ke kořenům a zbytečně to nevysychalo.
Měl jsem v plánu tam mít jen 12 rostlinek a tak jsem vzal 3 kusy navíc, kdyby nějaká odešla,ale jak to tak vypadá tak se všechny chytli tak je tam nechám potom bude každá kytí dobrá i když z ní bude málo ,tak proto tam mám a v levém horním rohu prázdno.
Dík za k +
Zas nějaká aktualizace.PH 5,5 EC 1,1. Vlhkost jsem se snažil držet kolem 70% ale moc mi to nešlo,ale už mi konečně přišel regulátor tak to snad bude už v poho.
Teď jsem na 14 dnu růstu a kyťí jsou den ode dne větší.