Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim chcem sa opytat ake mate skusenosti s outdoorom pri ktorom ste kopali diery do zeme a dali si tam vlastnu. Kolko litrov kvalitnej zeminy treba pre taku peknu 2metrovu rastlinku ktora je aj dostatocne siroka. Myslite ze 80 az 100 litrov bude stacit v pohode ?
mne 7 rokov staci 60L na 20 rastlin v poho , s povodnou zeminou miesane , sadil som kde sa len dalo , pri lesoch vacsinou a rastlo mi to cez 2 metre v pohode ....
kola666 - no hele asi tam máš dobrou hlínu páč tohle bych fakt nedoporučoval, může se stát že je blbá původní hlína a budou to úplný mrzáci
venku je to tak různý, hlavně se o ni starej a musí na ni svítit co nejvíc ,-) 80litrů prohnojený hlíny s pořádnou péčí napoprvý dáš ten svůj vysněnej keřík určitě si to tady prhlídni
Já mám otazku :-) , na jaře bych rad zasadil ale z důdovu mobility musi byt většina kytiček v květináčích, zároveň bych ale rád i pár fakt macků :-) zajimalo by mě zeda jak velkej květináč, aby to i 3 metrovy kytky neomezovalo v růstu, vyděl sem v ňákým hornbach čico tobylo tak cca 100l+ truhlíky, stačí to nebo tobude až zbytečně moc?? Všude se tu diskutuje o velikosti na indoor ale tohle sem nenašel a nechtěl jsem kvůli tomu zaklàdat novy thread... Díky všem za odpovědi!
No, ono zalezi na tom co od toho cekas, bylo by to urcite lepsi to ano ale pri nutnosti posunout kyti 10metru sem nebo zas tamhle, aby zustala cela si myslim ze se trocha te driny vyplati... Tou mobilitou sem nemyslel ji tahnout na prazdniny k babicce
KrávaBětka teda 100 a víc litrů substrátu nasáklyho vodou s 3 metrovou kytkou by se mi teda tahat nechtělo, estli to budeš tahat sám to se pěkně nadřeš
Takže chcem si spraviť podobne "kvetináče" ako vidieť na tom videu. Najskor vykopem menšiu jamu do zeme. Čo by ste mi odporučili čo dať dookola ? Nejakú gumu alebo niečo iné (igelit by asi nevydržal) ? Pre jednu rastlinku dám cca 200l zeminy. Rastlinka bude cca 40-50cm nad zemou.
Tam říká 100 gallon grow bags, to je 379 litrů přesně, jestli to chceš mít jako oni. Dále to jsou nějaké speciální pytle na pěst(říká grow bags) a ne guma. Pořádný igelit každopádně vydrží, takový (nature friendly) plast se rozkládá stovky let....