Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jelikož to prodavají i na .semenakonopi.cz i více jejich odrud, tak si myslím že to nebude nic špatného, ale ne to novinka, tka nevím za zkoušku nic nedáš
No vim jistě až Sensi seeds zjisti že jim krom jmena ukradli u pulku genetiky , tak je to bude bolet (finančně) nevim , nikdo o tomto překupnikovi nebo seedbance z anglie neslyšel , jestli te to zajima tak si to kup , tady o tom nic nikde neni protože NIKDE o tom nic neni , takže stručně , nasrat!!!!
Dneska je na trhu stejně 90% genetiky různě pokradeno, od kde koho. Nové seed banky bez větší historie, někdy za nima muže stát i velká a stará seed banka, a jde o to prodávat levnější seed, do toho nikdo moc nevidí. Jde v poslední řadě o peníze jako vždy
mám 3* Ak 470 auto a 3* Original Jack auto ready to go po půlce května do hlíny, čili někdy v srpnu budeme vědět víc..
Co se týče reklamních keců, tak ty mají fakt slibný, všechno nej samozřejmě... Hlavně ty fotky na jejich stránkách, ten original jack auto vypadá neuvěřitelně, tohle z toho nevyroste ani omylem...
Tak jsem si koupil Jamaican Haze Auto. Prohlížel jsem si znova jejich stránky a fotka JHA se mi zdála podobná s fotkou AK 470. Fotka u JHA je zvetsena a barevne upravena fotka AK 470. viz priloha
vlevo: JHA
uprostřed: zvetšená a zrcadlově otočená fotka AK 470 s vyretušovaným dlouhým listem
vpravo: fotka "originál" která je u AK 470
fotky staženy z webu sensigenetics.com
Původní příspěvek od Vrah Smrt Tak jsem si koupil Jamaican Haze Auto. Prohlížel jsem si znova jejich stránky a fotka JHA se mi zdála podobná s fotkou AK 470. Fotka u JHA je zvetsena a barevne upravena fotka AK 470. viz priloha
vlevo: JHA
uprostřed: zvetšená a zrcadlově otočená fotka AK 470 s vyretušovaným dlouhým listem
vpravo: fotka "originál" která je u AK 470
fotky staženy z webu sensigenetics.com
Jo dobře Ty !! No jak uz jsme tady videli , je to běžná praxe , třeba u GHS
Vysvětli mi prosím, jak to víš, že to je jsou ukradené, nekvalitní přeprci?
Včera jsem to zasadil, čili za cca 75 dní budeme vědět alespoň něco určitě...
Teď jsem tam psal mail ohledně toho, co tady řešíme a i jsem požádal o nějaké linky na pěsty jejich genetik, tak uvidíme, co napíšou, jestli napíšou...
flame je ta tzv. "banka" sama o sobe... je to jen banda pollen chuckers.. ostatně stejně jako většina bank na trhu..
a ukradené jméno, genetiky a jsou tak debilní, že i fotky mě řeknou vše co potřebuji vědět o jejich kvalitě..
když do genetik investuji nemalé peníze, čas a prostor v roomu, tak tam chci mít jen to nejkvalitnější a prověřené.. A rád bych to vyděl vypěstované, třeba na jejich stránkách kde si uboze překopírovávají fotky.. když se podíváš na jednotlivé fotky, tak si možná všimneš, že BigMazar A., Original Jack A., Russian A. pak Critical A. a Skunk B52 A. je foceno z jedné kytky, jen z jiného úhlu a vzdálenosti(blesku)...
.... pravdu ma samozrejme NORM - kdo vi co se z toho vyklube, ale kdyz uz jsi za to dal nejake prachy, tak uz to odjed. Me by zajimalo jake seminka preprodava tahle ''seedbanka'' . Takze to asi nebude nic jineho nez nejaky retailer ...
... hlavne, ze je to vyhodna koupe :P
edit: zkus se zeptat na semenakonopi.cz co ti reknou na tuhle seedbanku urcite by meli mit nejake zarucene info kdyz nakupuji primo od nich
jedu to outdoor v 18 l květináčích, já za tu "banku" nebojuji, mně je jasný, že je pochybná, jsem to psal ve svém outdoor threadu: "femka řízlá rudlou ještě od pochybný banky, nelze čekat zázraky, ale zkusit to chci" To je všechno, jednou v životě jsem chtěl zkusit auto a Ak a JH jsou pecky v normálu, ale těžko outdoor dojedou...