Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím weed komunitu!
Už je to nějaký pátek co hulím, a tak jsem se rozhodl že začnu i pěstovat, už o tom půl roku na groweru čtu a učím se, a když přišel duben, rozhodl jsem se do toho praštit
Mam omezené možnosti kam s tím, na zahradu se mi moc nechce kvůli sousedům a na skříň nemám/nemůžu si jí pořídit, takže jsem se rozhodl první grow zkusit na okně nebude to asi nic moc, ale bude to moje
Od kamaráda jsem sehnal nějaká no-name semínka, nahrabal hlínu a šel na to Pokusím se vám popsat jak jsem postupoval a za každou radu budu velice rád
sWei: Cca tak na Jiho-východ Když sluníčko svítí, tak mi pere do okna tak cca od 6:30 do 18:00 těd to je trošku míň, ale takhle to bývá v létě, ikdyž to není 100% informace, možná je to i trochu jinak. Hnojit to ještě úplně nevím, ale zítra jdu do květinky
Sticky: Balkon nevedu :/ ale jako do okna mi to pere hodně, a přes večer tam svítí blízká lampa, ale to asi vliv nemá
Takhle zatím vypadají krasavice.
Od zasazení jsou staré 6 dní
P.S Omouvám se za kvalitu fotky, je to focený na rychlo. Spíš jen taková informativní fotka Takových krasavic mam 9 a ješte jsem dal klíčit tři semínka přímo do vody
kristalon na růst a následně na květ nebo pak BioBizz biogrow a biobloom
Ale pokud nechceš investovat stejně dobře poslouží slepičince (bacha na spálení rostlin) , nebo koňský a kravský hnůj ale kdo by chtěl mít za oknem smraďocha
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.