Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno kdy začít hnojit toť věčná otázka, já začal zlehka už od tretiho týdne růstu, když měly rostlinky nějakejch 15 cm(já ale neměl předhnojený substrát).Zkusil bych to možná ve 4 týdnech. Lepší samozřejmě začít zlehka a postupně přidávat a důkladně sledovat příznaky přehnojení. Jakmile by se příznaky objevily, okamžitě párkrát prolít čistou. Hodil by se ti měřák a zkusit si hodnotu EC po těch např čtyřech týdnech. Co se týče zastřihování já poprvé zastřihoval od třetího patra technologí FIM. Vyrostly mi 4 vrcholy které jsem po dalších třech patrech zastřihl. Koště z toho bylo krásný. Měl jsem ale více prostoru, takže u tebe možná bude stačit jeden zástřih.(aby se ti to tam zase vešlo) Toť asi vše... Hodně zdaru a ať to roste
v royal mixu vůbec nehnoj po dobu růstu, až tak druhý týden po přepnutí začni lehce přihnojovat Alga Bloom..
V tak malém prostoru, který je zcela zaplněn květníky tak nic nezastřihuj..
A co je to vůbec za model?
predhnojenej Plagron je dost drsnej na sazenicky - mel jsem stejnej problem pri prvnim growu. Pak jsem to zacal resit tak, ze jsem spodni pulku kvetinace plnil predhnojenym substratem a horni polovinu Light mixem - takze kdyz je sazenicka mala, tak korinky pumpujou jenom z lightmixu a postupne se prorostou do spodnich casti s predhnojenym substratem v dobe, kdy uz hnojivo zvladaji v pohode. Ted mi predhnojenej substrat uz dosel a pojedu uz jenom Lightmix + hnojiva dodavana se zalivkou - lepsi kontrola na hnojenim + nizsi cena za substrat
edit: kazdopadne ted urcite nehnojit!!! Kontrola pH zalivky je predpokladam naprosta samozrejmost.